Flytning til Oslo

Har du fået arbejde i Oslo, eller ønsker du af andre grunde at skifte hverdagen i Danmark ud med en ny i Norge? Så kan vi også Flyttefirma Sjælland være din pålidelige samarbejdspartner, der igennem hele forløbet står klar med assistance, råd og vejledning. Du er kort sagt i gode hænder, når du flytter med os. Vi har i mere end 25 år foretaget et hav af flytninger til hele Europa, hvorfor vi med garanti også kan hjælpe dig sikkert frem til Oslo.

Flyttefirmaet cover flytning til oslo

Flytning til Oslo

I og med vi har flyttet til Norge enormt mange gange, så har vi selvsagt indhentet en masse erfaring, hvilket i sidste ende kommer dig til gode. En udlandsflytning kræver således ekstra meget af dit flyttefirma, særligt når det kommer til Norge, som ikke er medlem af EU, hvorfor der er mange forhold, man skal være ekstra opmærksom på. Heldigvis har vi styr på det hele inklusiv toldregler og lignende, hvilket giver dig en uvurderlig vished om, at alt forløber efter bogen.

Vores medlemskab af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, understreger, at vi er et troværdigt flyttefirma, der behandler både kunder og ansatte med stor respekt. Derfor er vores flyttemænd blandt andet Danmarks bedst betalte, da vi mener, at tilfredse flyttemænd er mere tilbøjelige til at yde dig en god service. Netop servicedelen slår vi meget på, da dette er ét af de områder, hvor vi skiller os markant ud fra markedets mange alternativer. Vi følger dig helt til dørs, og sørger for, at du får al den assistance du har brug for igennem hele forløbet.

Lyder vi som et flyttefirma for dig? Så tøv endelig ikke med at tag kontakt til os, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning til Oslo. Vi har som sagt mange års erfaring, hvilket betyder, at vi kan udregne et meget præcist og ikke mindst omkostningsoptimeret tilbud, der selvfølgelig er helt gratis og uforpligtende at få sendt ud. Hvis du ønsker et tilbud fra os, så skal du blot udfylde vores online tilbudsformular her på hjemmesiden, hvorefter vi vender tilbage på e-mail indenfor få timer.

Flyttefirma Sjælland ved Shell tank

At flytte til Oslo er bestemt ikke nogen nem beslutning, da du med ét flytter fra dine vante rammer og ind i helt nye omgivelser. Dette er en stor omvæltning, hvorfor det er vigtigt, at du vælger et flyttefirma, som du stoler på, således denne del af omvæltningen foregår problemfrit.

Hos Flyttefirma Sjælland går vi aldrig på kompromis med din flytning til Oslo, uanset om du skal have 2-3 flyttekasser eller en helt lastbil med møbler med til den norske hovedstad. Dig og dine behov er altid i centrum, hvilket kort sagt betyder, at du er garanteret en forrygende totaloplevelse, hvor vi igennem hele forløbet står klar med en hjælpende hånd.

Vi er meget mere end ’bare’ et transportfirma; vi har blandt andet ansat flere professionelle pakmestre, der kan hjælpe med såvel ned- som udpakning af dine ting. Herudover er vi også behjælpelige med opmagasinering og dets lignende på vores enorme lager i Hedehusene.

Når du har bestemt dig for at flytte til Oslo, så har du formentlig mange ting at tænke på. Derfor kan det gå lidt trægt til med selve nedpakningen af dit nuværende hus eller din nuværende lejlighed; at pakke ned i flyttekasser er med andre ord næppe din første prioritet. Heldigvis kan vi hos Flyttefirma Sjælland hjælpe dig med denne del. Vi har således ansat flere professionelle pakmestre, der med stort engagement kan pakke dine ting hurtigt, effektivt og forsvarligt ned.

Såvel vores pakmestre som vores flyttemænd passer naturligvis på dine ting igennem hele forløbet – vores antal af skadessager er nærmest ikke eksisterende, hvorfor vi kan garantere dig en smertefri flytning, hvor alt forløber efter planen.

Når du vælger os til at håndtere nedpakningen, så medbringer vi naturligvis vores innovative flytteudstyr, hvis omstændighederne kræver det, der i 9 ud af 10 tilfælde som minimum kan halvere arbejdstiden. Vi har for eksempel en effektiv flyttelift, der kan bruges til at transportere store møbler og flyttekasser ned fra helt op til 4. sal. Her sparer vi enormt meget tid, da vi ikke behøves at slæbe hver eneste genstand ned via håndkraft, men i stedet kan pakke det på flytteliften og kører denne op og ned efter behov. Ydermere har vi flere ergonomiske sækkevogne, der er oplagte til for eksempel hårde hvidevarer.

Vores erfaring viser, at vi i 9 ud af 10 tilfælde kan spare op til 70 % af pladsen, hvilket også er værd at tage med, da det gør din endelige regning markant lavere. Uanset om du ønsker, at vi står for nedpakningen, eller du selv vil klare denne del, så kan du som kunde hos Flyttefirma Sjælland blive forsynet med gratis flyttekasser. Denne service er for alle vores kunder; vi leverer sågar flyttekasserne på din hjemmeadresse. Som en ekstra bonus får du lov til at beholde flyttekasserne efter endt flytning – dermed har du dem allerede klar, når/hvis du skal flytte fra Oslo til Danmark engang i fremtiden.

Vores services strækker sig langt udover Danmarks grænser, hvorfor vi naturligvis også kan hjælpe dig til rette på din nye bopæl i Norge, hvis dette ønskes. Vi kan sågar tage alt vores udstyr med os på farten, hvis du ønsker hjælp til udpakningen i Oslo.

Mange vælger denne løsning, da det er en garanti for en god start på dit nye udlandseventyr. Desuden sparer du en masse tid samt mange tunge løft, da vores flyttemænd naturligvis står klar til at give en hånd med. På denne måde kan du på nærmest ingen tid finde dig til rette i din nye lejlighed/dit nye hus, uden at du behøves bruge de første mange dage på at pakke ud.

At få hjælp til udpakningen gør på mange måder hele tilvænningen lidt nemmere, da du hurtigere kommer på plads og dermed for alvor kan påbegynde dit nye liv med en tryg hjemmebase fra start af.

Som sagt kan vi sagtens tage vores udstyr med, herunder også vores flyttelift, som er særligt behjælpelig, hvis du skal flytte ind i en lejlighed i hjertet af Oslo. Det kan nemlig være meget besværligt at få bakset sofaen og sengen op på de lidt højere etager uden flytteliften, ligesom pladsen ofte er trang i en storby som Oslo.

Selvom vi tilbyder mange services i forbindelse med din flytning til Oslo, så er transporten af dit inventar én af vores absolutte kernekompetencer. Vi opgraderer jævnligt vores udstyr, således vi hele tiden bevarer vores position som markedets absolut sikreste flyttefirma.

Selve transporten fra Danmark til Oslo kommer altid til at foregå med vores topmoderniserede Mercedes lastbiler. Mercedes lastbilerne kører på flere lag af luftpuder, der går ind og yder en aktiv støtte af dine ejendele, hvis lastbilen skulle kører over et hul eller lignende i vejen. Her skiller vores lastbiler sig ud fra mange andre på markedet, som stadig kører på traditionelle bladfjedre – luftpuderne yder en mere aktiv støtte, der gør at dit indbo står forsvarligt hele vejen fra A til B. Hvis puderne imod forventning ikke skulle afvise en enkelt ujævnhed, så er dit inventar selvfølgelig spændt forsvarligt fast på én af de seks spænderækker inde på selve ladet, som desuden også er betrukket med filt.

Ikke nok med at vi har sikret dine ting inde på selve ladet, så er lastbilerne også udstyret med det nyeste indenfor teknologiens verden, der blot gør transporten endnu mere sikker. Således er vores lastbiler blandt andet udstyret med automatiske bremsesensorer, der aktiveres hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning eller lignende. Særligt på motorvejene er dette en uvurderlig ekstra sikkerhed, der ikke blot gavner vores chauffører, men også dit inventar.

At lastbilerne oven i købet kører utrolig langt på literen, og dermed underbygger vores grønne profil, er blot et ekstra plus!

Som sagt har vi meget få skadessager, da vi har markedets mest moderne udstyr samt dobbelttjekker alle afgange. På denne måde er det lykkedes os nærmest at eliminere skader under transport. Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar, tværtimod. Vi har derfor indgået en samarbejdsaftale med Danmarks største møbelsnedkeri, hvor vi sørger for, at få repareret dine møbler kvit og frit, hvis der skulle ske nogle former for skader under transporten fra Danmark til Oslo.

Hos Flyttefirma Sjælland har vi Danmarks største opbevaringslager, hvor vi kan opbevare alt lige fra et par flyttekasser til hele containere med møbler for dig. De fleste danskere der vælger at flytte til udlandet, lader således mange af deres ting stå herhjemme, da det sjældent er nødvendigt at tage det hele med på farten. Her kan vi være behjælpelige, da vi som sagt kan opbevare alle mængder og typer af indbo på vores store lager i Hedehusene.

Lageret er i alt 4000 m2, og ligger centralt placeret på Sjælland ved motorvejsafkørsel 8 i Hedehusene. Selvom lageret er stort, udstyret med det nyeste indenfor lagerstyring samt overvåget 24/7 året rundt så er vores opbevaring ikke dyrere end et self-storage lager i København – faktisk tværtimod. Vi har flere kunder den dag i dag, der tidligere har betalt op imod det dobbelte på et self-storage lager i København. Vi stræber med andre ord efter at være både bedst og billigst!

Udover at være videoovervåget 24 timer i døgnet, en opgave der i øvrigt bestyres af vagtfirmaet Dansikring, så er vores lager også opvarmet samt udstyret med store spotlys, højlydte alarmer og høje indhegninger. På denne måde holder vi alle uvedkommende på behørig afstand, ligesom varmen betyder, at du sagtens kan opmagasinere elektronik og andre skrøbelige møbler hos os.

Så snart dit inventar ankommer til vores lager, så bliver det hele naturligvis opmærket, således vi hurtigt og nemt kan finde det igen, når du ønsker det. Flyttekasser bliver filmet på høje paller, der holder vand, støv og eventuelle skadedyr ude. Møbler og lignende bliver opmagasineret i store møbelcontainere. Vores placering ved motorvejsafkørslen gør det desuden nemt at nå lageret i både personbil og større kassevogne.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på opbevaring hos Danmarks bedste flyttefirma? Så kan du nemt og bekvemt indhente det via vores online tilbudsformular. Vi skræddersyer et tilbud til dig ud fra mængden af indbo, du skal have opbevaret – vi arbejder ikke med listepriser, men giver derimod dig den absolut bedste pris beregnet ud fra netop dine behov.

Oslo er en utrolig interessant by for danskere med hang til et udlandseventyr, eftersom den sproglige barriere er stort set ikke eksisterende. Herudover formår Oslo at kombinere et pulserende storbyliv med masser af naturoplevelser, hvilket kort sagt betyder, at der er noget for enhver smag i den norske hovedstad.

Selvom Norge ikke er medlem af EU, så ligger der nogle specielle samarbejdsaftaler imellem de nordiske lande, hvorfor du som nordisk statsborger frit kan rejse til Norge for både at bo og arbejde. Du har med andre ord ikke brug for arbejds- eller opholdstilladelse, så længe du er dansk statsborger. Hvis du er statsborger i et andet EU land, så skal du registreres efter 3 måneders ophold.

Den lette adgang til Norge samt den nemme tilvænning i kraft af både kultur- og sprogligheder gør Norge til ét af de foretrukne mål for danskere, der gerne vil bo og arbejde i udlandet i en periode.

Oslo er som sagt hovedstad i Norge. Byen har et indbyggertal på lige under 1 million, imens hele regionen rammer en samlet befolkning på cirka 1,5 million. Oslo ligger ved en smuk fjord, hvor man på én gang kan opleve et pulserende storbyliv og norske skove og fjelde. Norges natur er one of a kind og helt sikkert én af de ting, man som borger i landet vil sætte størst pris på.

Udover at være en utrolig smuk by, så er Oslo også centrum for handel og langt de fleste administrative organer i landet. Du finder blandt andet Stortinget, Højesteret, Det Kongelige Slot og regeringen i Oslo.

Kort om Oslo:

• Indbyggertal: 950.000
• Areal: 454 km2
• Valuta: Norsk krone

Er du klar til at tage skridtet og flytte til Oslo? Så tøv endelig ikke med at udfyld vores online tilbudsformular her på hjemmesiden. Vi forsøger altid at besvare alle henvendelser samme dag, som vi modtager dem. Du kan altså lynhurtigt få et tilbud på netop din flytning – et tilbud der naturligvis er helt gratis og uforpligtende. Vi sender det hele til din e-mail, således du i ro og mag kan nærstudere det, når du har tid.

Scroll to Top