Flytning til Bulgarien

Har du en drøm om at hive teltpælene op og flytte fra de vante rammer herhjemme til nye omgivelser i for eksempel Bulgarien? Mange danskere vælger på et tidspunkt i deres liv at flytte til udlandet i en kortere eller længere periode. Hvis du går med disse overvejelser, så er du hos Flyttefirma Sjælland garanteret en problemfri flytning til Bulgarien, hvor der er tænkt på alt lige fra nedpakningen af dine ejendele herhjemme til transport og udpakning på din nye adresse.

Vi sætter en ære i at udføre et stykke professionelt arbejde; derfor kører vi aldrig videre, før du er tilfreds. At vi er et professionelt flyttefirma understreges af, at vi er medlem af DMF, hvor det er et krav, at der er styr på alle forsikringer såvel indenfor landets grænser som i det store udland. Ydermere så foregår betalingsdelen via vores Dankort-terminaler, som vi altid har med os på farten. Efter en endt flytning så får du altså en gyldig kvittering på opgavens udførsel; vi støtter den danske velfærdsmodel, hvorfor vi ikke tolerer nogle former for ’sort arbejde’.

Flytning til Bulgarien

Flytning til Bulgarien

At sørge for en problemfri flytning til Bulgarien er vores første prioritet; vi nægter kort sagt at gå på kompromis med din totaloplevelse. Derfor er du garanteret et smertefrit flytteforløb, hvor du får al den nødvendige assistance og hjælp, som du måtte have brug for i en stresset tid.

Lyder vi som et flyttefirma for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, uanset omfanget af din flytning. For at gøre det hele nemt og overskueligt, så har vi oprettet en online tilbudsformular, hvor du på få minutter kan indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på din flytning til Bulgarien. Vi sender indenfor kort tid et udførligt tilbud til dig på mail, som du herefter i ro og mag kan nærstudere. Selvom vi altid sigter efter at være de bedste i branchen, så er vi ikke dyrere end andre flyttefirmaer, tværtimod. Dette kan du se ved selvsyn, hvis du indhenter et tilbud, hvor dine omkostninger står listet sort på hvidt.

Lad os hjælpe dig godt fra land med gratis flyttekasser

Når du flytter med Flyttefirma Sjælland, så er det som sagt dig, der er i fokus. Vi ønsker, at gøre det hele så problemfrit som overhovedet muligt for dig, hvilket blandt andet understreges af at vi står klar med gratis flyttekasser, som du kan bruge til at pakke dine ejendele ned i.

Allerede her kan du altså spare mange penge og besvær ved at vælge os som din samarbejdspartner, da der som regel skal en del flyttekasser til en nedpakning af en lejlighed eller et hus. Vi står som sagt klar med disse flyttekasser, som du kan bruge kvit og frit under hele forløbet – hos os er der ingen skjulte gebyrer eller depositum.

Når vi har hjulpet dig til Bulgarien, så får du oven i købet lov til at beholde flyttekasserne – igen uden at du skal have en krone op ad lommen. På denne måde så har du allerede flyttekasserne klar, når/hvis du vælger at flytte tilbage til Danmark engang i fremtiden.

Udover gratis flyttekasser så kan vi også hjælpe dig med gratis flyttetæpper, som du med fordel kan pakke større møbler ind i. Dermed undgår du ridser i bordpladen og ødelagte skærme, når du kommer frem til din destination i Bulgarien.

Her ses en palle reol med en masse paller nøje stablet på vores lager.

At flytte til udlandet er en stor beslutning, der formentlig ikke har været nem at træffe. Vi er bevidste om, at du har mange ting at tænke på i denne periode – derfor forsøger vi at være behjælpelige med stort og småt, som gør hele situationen mere overskuelig for dig.

Vi er blandt andet behjælpelige med nedpakningen af dine ejendele på din nuværende adresse, hvis du gerne vil slippe for dette eller have assistance i større eller mindre grad. Når du flytter med Flyttefirma Sjælland, så er det ene og alene dig, der bestemmer, hvor meget vi skal være involveret i de enkelte processer.

Når det kommer til nedpakningen herhjemme, så har vi flere professionelle pakmestre ansat, der hurtigt og nemt kan varetage denne del af flytningen. Ved at benytte vores pakmestre, så slipper du selv for besværet, hvilket sparer dig for mange tunge løft og megen tid. Desuden pakker vi dit indbo op til 70 % mere effektivt ned, hvilket selvsagt også gør det billigere at transportere til Bulgarien. Hvis du ønsker at lade enkelte ting blive hjemme, imens du bor i Bulgarien, så bliver selve opbevaringen også billigere, da indboet fylder mindre. Der er altså mange fordele forbundet med at lade os håndtere nedpakningen; vi går naturligvis både professionelt og effektivt til værks!

Men her slutter vores fantastiske service ikke; når vi først har transporteret dine ting til Bulgarien, så står vi nemlig endnu engang klar med en hjælpende hånd – denne gang på din nye adresse. Du slipper for besværet og kan falde til i de nye omgivelser, imens vi løfter møbler og flyttekasser ind i dit hus eller op i din lejlighed. Særligt hvis du skal bo i en lejlighed i for eksempel hovedstaden Sofia, så kan dette være en rigtig stor hjælp, da det uomtvisteligt kan virke ret uoverskueligt, at skulle flytte store og tunge møbler op på 2. eller 3. sal. Vi kender alt til Bulgarien og dets mange byer, hvorfor vi altid har lagt den mest problemfrie plan for din flytning, hvor der er taget højde for alt – derfor kommer vi heller aldrig i karambollage med vejspærringer, gågader og dets lignende.

Hos Flyttefirma Sjælland er vi som sagt medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, der er din sikkerhed for at alt foregår efter bogen. For at blive medlem af denne eksklusive skare af transportfirmaer, så er det nemlig nødvendigt at man kan fremlægge et hav af dokumenter heriblandt forsikringspapirer til både ind- og udlandsflytninger. Desuden skal flyttemændene arbejde under ordnede forhold; særligt dette område har vi lagt stor vægt på, hvorfor vores flyttemænd er branchens bedst-betalte. Vi mener, at glade og tilfredse flyttemænd er bedre gearet til at gå en ekstra mil for kunderne – derfor kan du sagtens skrue forventningerne til vores flytteservice op!

Når vi transporterer indbo, så foregår det altid med vores topmoderne og innovative Mercedes lastbiler. Der bliver aldrig gået på kompromis med sikkerheden, når du flytter til udlandet med Flyttefirma Sjælland – ej heller når det kommer til transporten af dit indbo.

Vores Mercedes lastbiler kører således på flere lag af luftpuder, der aktivt går ind og beskytter dine ting. Hvis der for eksempel er et hul i vejen eller lignende, så vil luftpuderne afvise stødene – dermed står dine ting sikkert hele vejen selv på de mest hullede veje. Særligt når man flytter til Bulgarien, hvor vejnettet ikke er nær så opdateret som herhjemme, så kan denne sikkerhed være uvurderlig.

Ydermere så er lastbilerne udstyret med 6 spænderækker på ladet samt betrukket med filt indvendigt. Vi sørger selvfølgelig for at alting bliver spændt ordentligt fast, således du med ro i sindet kan lade os transportere dine ting til Bulgarien.

Foruden ovenstående så er lastbilerne også udstyret med det nyeste GPS-system samt automatisk bremsesensor. Dette er blot med til at højne sikkerheden yderligere, ligesom det betyder, at vi kan navigere udenom eventuelle trafikkøer og trafikale knudepunkter. Dermed overholder vi altid din tidsplan!

Vi mener, at vi er markedets sikreste flyttefirma. Vores innovative lastbiler samt professionelle flyttemænd betyder, at vi stort set aldrig har skadessager. Vi går omhyggeligt og professionelt til værks; igennem hele forløbet bliver dine ejendele behandlet, som var de vores egne. Som sagt har vi stort set aldrig skadessager. Skulle uheldet dog imod forventning være ude, så løber vi naturligvis ikke fra vores ansvar, tværtimod. Vi har derfor indgået en samarbejdsaftale med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, hvor vi kvit og frit reparere eventuelle skader på dine møbler ved ankomst til Bulgarien.

Vi kører kort sagt ikke videre før du har inspiceret dine ting, og sagt god for at det hele er som det skal være.

Hvis du endnu ikke ved, hvor lang tid du skal bo i Bulgarien, så kan det være smart at opbevare nogle af dine ting herhjemme – i hvert fald i starten hvor det ikke er nødvendigt at flytte alle dine ejendele med. De fleste vælger at opbevare dele af deres inventar herhjemme, imens de bor i Bulgarien eller et hvilket som helst andet land i den store verden for den sags skyld.

Hos Flyttefirma Sjælland kan vi naturligvis også være behjælpelige med denne del; vi har således Danmarks største opbevaringslager på 4000 m2 blot 15 minutters kørsel fra indre København. Vores lager er placeret ved motorvejsafkørsel 8 i Hedehusene, hvilket gør det let tilgængeligt i både personbil og lastbil.

På trods af at vi har investeret massivt i lagerstyringssystemer og sikkerhed, så er vi ikke dyrere end et almindeligt self-storage lager i København og omegn. Vi har den dag i dag flere kunder, der tidligere hen har betalt 2000 kroner på et self-storage lager, men nu har den samme mængde stående hos os til det halve. Vi ønsker altså ikke bare at være bedst, men også at være billigst!

Så snart dit inventar ankommer til lageret, så mærker vi det op, således det altid er let at finde igen. Flyttekasser og lignende bliver filmet på paller, imens møbler bliver placeret i store møbelcontainere. På denne måde sparer vi mest mulig plads, hvilket i sidste ende betyder en billigere opbevaring for dig.

Herudover er hele lageret videoovervåget 24 timer i døgnet – selv de mindste gange og rum er overvåget. Ydermere har vi sørget for at lageret er opvarmet året rundt, hvorfor du sagtens kan have skrøbelige møbler og elektronik stående i en længere periode, uden at det tager skade.

Lageret er selvfølgelig tyveri- og skadedyrssikret. Hvis du vil høre mere om, hvad det vil koste at få opbevaret præcis din mængde indbo hos os, så kan du nemt og bekvemt indhente et gratis og uforpligtende tilbud her på hjemmesiden. Dermed kan du sagtens sammenligne vores priser med andre lagre i og omkring København.

Lad os først og fremmest slå fast, at Bulgarien er meget mere end Sunny Beach! Selvom de fleste danskere i Bulgarien har valgt at bosætte sig omkring Sunny Beach, grundet arbejdsmulighederne i det turistprægede område, så findes der også mange andre interessante byer og områder i det smukke land.

Bulgarien er beliggende på Balkan-halvøen, og grænser op imod Rumænien, Grækenland, Tyrkiet, Serbien og Sortehavet. Dette har naturligvis haft sin indvirkning på lokalbefolkningen, eftersom op imod 9 % af befolkningen i landet er af tyrkisk herkomst.

Som sagt er landet meget mere end Sunny Beach, da særligt hovedstaden Sofia også er kendt som et mekka for udlændinge, der elsker kultur og oplevelser. Af landets befolkning på 7,4 millioner mennesker bor godt og vel 1,5 million i Sofia. Af andre store byer kan nævnes Plovdiv (380.000 indbyggere), Varna (350.000 indbyggere) og Burgas (210.000 indbyggere). De to sidstnævnte byer er beliggende ved kysten ud imod Sortehavet, imens Sofia og Plovdiv er placeret mere centralt i landet.

Kort om Bulgarien:
• Indbyggertal: 7,4 millioner
• Hovedstad: Sofia
• Regeringsform: Parlamentarisk Republik
• Areal: 11,910 km2
• Valuta: Lev
• Sprog: Bulgarsk

Uanset om du skal flytte til Sofia, Burgas, Plovdiv eller en helt fjerde by i Bulgarien, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at flytte til Bulgarien, hvorfor vi med sikkerhed kan håndtere din flytning til UG.

Det er let at komme videre i forløbet herfra; vi har som sagt oprettet en tilbudsformular her på hjemmesiden, hvor du ganske gratis kan indhente et uforpligtende tilbud, som du herefter selv er herre over, om du vil takke ja eller nej til. Du får det hele sendt direkte til din mail indenfor kort tid, hvorefter du i ro og mag kan nærstudere tilbuddet.

Scroll to Top