Flytning til Rumænien

At flytte til Rumænien er en stor beslutning; derfor bør du søge hjælp hos et flyttefirma, som du stoler på. Hos Flyttefirma Sjælland har vi styr på alt i forbindelse med en udlandsflytning, hvorfor du trygt kan vælge os som flyttepartner, når turen går til Rumænien. Vi har således mere end 20 års erfaring med udlandsflytninger, hvor vi har hjulpet adskillige danskere til blandt andet Italien, Grønland og Rumænien. Ingen opgave er for stor eller lille for os!

At vi har så mange års erfaring med flytninger til udlandet betyder, at vi naturligvis har styr på alle forsikringer og praktiske anliggender. Derfor får du ikke kun en partner, der fragter dine ting sikkert fra A til B, men også en værdifuld sparringspartner, der kan hjælpe dig med stort og småt i forbindelse med din flytning til Rumænien.

Flyttefirmaet cover flytning til rumænien
flyttefirma sjællands flyttekasse

Flytning til Rumænien

Vi ønsker med andre ord at give dig en totaloplevelse, hvor du bliver tilbudt hjælp med alt lige fra nedpakningen af dine ejendele herhjemme til udpakningen på din nye bopæl i Rumænien. Dette understreger vores seriøse og engagerede tilgang til tingene – uanset omfanget på din opgave så går vi dedikeret til værks, og sørger for at du får en problemfri og yderst tilfredsstillende oplevelse.

Lyder vi som et flyttefirma for dig? I så fald kan du nemt og bekvemt indhente et helt gratis tilbud på netop din flytning til Rumænien direkte her på hjemmesiden. Vi har gjort det nemt for dig, da vi ikke ønsker at stille dig i en ubehagelig situation, hvor du på få minutter skal sige ja eller nej. I stedet lader vi dig studere tilbuddet i ro og mag derhjemme, hvorefter du kan vende tilbage, hvis tilbuddet frister og stemmer overens med dine behov. Vi er i 9 ud af 10 tilfælde det både bedste og billigste flyttefirma herhjemme – derfor har vi ingen problemer med at sende uforpligtende tilbud ud, eftersom langt størstedelen hurtigt kan se de mange fordele ved at flytte med os fremfor ét af markedets mange alternativer.

Professionelle flyttemænd skaber vores fundament

Det gamle citat med at ’ingen kæde er stærkere end det svageste led’ har været essentiel i opbygningen af vores flytteforretning. Derfor sørger vi altid for, at alle vores flyttemænd er professionelle og veluddannede, således de er i stand til at yde dig såvel den bedst tænkelige service som den generelt bedste flytteoplevelse.

Der er ingen tvivl om, at det er vores flyttemænds professionalisme, der skaber fundamentet for vores fantastiske flytteforretning. Vores flyttemænd er Danmarks bedst-betalte, da vi mener, at glade og tilfredse flyttemænd er mere tilbøjelige til at gå en ekstra mil for kunderne.

At vores flyttemænd arbejder i et godt arbejdsmiljø understreges af, at vi er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening), der er et kvalitetsstempel i sig selv. Således er det kun de absolut bedste flyttefirmaer herhjemme, der er en del af denne eksklusive skare. Dette er et vidnesbyrd om, at vi har styr på alt, når det kommer til blandt andet forsikringer, et sundt arbejdsmiljø og en miljøvenlig profil.

Når du er kunde hos os, så er du ikke ’bare’ garanteret et problemfrit forløb – du får således også adgang til en lang række gratis services, der blot gør hele oplevelsen endnu mere tilfredsstillende. Dette ses blandt andet ved at alle vores kunder bliver tilbudt gratis flyttekasser fra forløbets start.

De gratis flyttekasser kan du bruge til at pakke dine ejendele ned i; allerede her sparer du altså mange penge ved at vælge os som dit flyttefirma. Vi har ikke noget umiddelbart maksimum på antallet af flyttekasser per kunde, men sørger i stedet for at du altid har nok til alle dine ting. En nedpakning af en villa eller et stort parcelhus kræver ofte 50-100 flyttekasser, hvorfor de gratis flyttekasser altid bliver taget utrolig godt imod af vores kunder.

Som en ekstra bonus får du oven i købet lov til at beholde flyttekasserne efter endt flytning. Det betyder, at du kan opbevare dem på din nye adresse i Rumænien og finde dem frem, hvis du bestemmer dig for at flytte tilbage til Danmark eller et helt tredje land engang i fremtiden.

Som sagt er flyttekasserne 100 % gratis; ingen skjulte gebyrer eller depositum!

Der er ingen tvivl om, at vi er specialister indenfor transport af indbo over længere distancer. Vores dybt professionelle tilgang til tingene samt moderne udstyr betyder, at du ikke behøves at frygte for dine ejendeles ve og vel – heller ikke når vi fragter dem over en længere distance, som trods alt er tilfældet, når der er tale om transport fra Danmark til Rumænien eller omvendt.

Vi sørger altid for at inspicere indboet inden afgang, således vi sikrer os at det hele står forsvarligt. Herudover har vi markedets mest moderne flyttelastbiler fra Mercedes, der er nærmest skræddersyede til transport af inventar. Således er lastbilerne udstyret med 6 spænderækker samt betrukket med filt, hvorfor vi altid kan spænde alting fast på ladet, uden risiko for at det skøjter rundt, når først vi er på farten.

Lastbilerne kører desuden på flere lag af luftpuder, der adskiller sig fra de traditionelle bladfjedre ved at yde en mere aktiv støtte. Hvis vi rammer et hul i vejen eller lignende, så går luftpuderne aktivt ind og afviser stødet – der sker altså ingen skade på dit inventar, selvom vejene er hullede og ujævne, hvilket ofte er tilfældet i Østeuropa og Rumænien.

Sidst men ikke mindst så er lastbilerne også udstyret med det nyeste indenfor teknologiens verden. Dette inkluderer blandt andet en automatisk bremsesensor, der går ind og bremser lastbilen, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning. Selvom vores flyttemænd altid er opmærksomme, så er dette en ekstra sikkerhed for dig.

Ovenstående betyder, at vi undgår stort set alle skadessager. Vi har forsvindende lidt klager og transportskader, hvilket siger lidt om vores fantastiske flytteservice, hvor der er taget højde for alt. Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar, tværtimod. Vi har indgået en aftale med Danmarks største møbelsnedkeri, hvor vi sørger for at reparere eventuelle skader på dine møbler kvit og frit. Ydermere står vi også klar med en økonomisk erstatning, hvis en reparation ikke er dækkende. Som sagt undgår vi dog stort set alle skadessager – du behøves med andre ord ikke bekymre dig, da vi har fuldstændig styr på alle facetter af din flytning herunder også transportdelen!

Som vi kort var inde på i starten, så er vi meget mere end et transportfirma. Vi ønsker, at du skal have en suveræn totaloplevelse, hvor vi langt fra springer over hvor gærdet er lavest, men i stedet står klar med en hjælpende hånd i alle flytningens facetter.

Derfor tilbyder vi dig også hjælp med såvel ned- som udpakning. Vi har ansat flere professionelle pakmestre, der qua deres erfaring med pakning af indbo ved præcis hvordan man mest forsvarligt og effektivt pakker ejendele ned. Dette kommer dig til gode, da vi kan spare dig for megen besvær, uden at du går på kompromis med sikkerheden. Vi behandler dine ting, som var de vores egne!

Som sagt kan vi være behjælpelige med nedpakningen på din nuværende adresse herhjemme, hvor vi rykker ud med alt vores innovative udstyr, hvis omstændighederne kræver det. Vi har blandt andet flere ergonomiske sækkevogne samt en praktisk flyttelift, der gør det nemmere at flytte dine ting ned fra en lejlighed og ind i lastbilen. Særligt i København, hvor mange bor i lejlighed, er vores flyttelift en kærkommen hjælp. Vi kan således nemt og bekvemt fragte store møbler fra lejligheden og ned på gaden, hvorefter de nemt kan transporteres over på ladet i lastbilen.

Efter vi har fragtet dine ting til Rumænien, så står vi også klar med en hjælpende hånd her, hvis du ønsker hjælp til udpakningen på din nye adresse. Lige når man ankommer til et nyt land, så er det hele en stor omvæltning. Derfor er det en rigtig god idé at tage imod tilbuddet om hjælp med udpakningen, da det trods alt gør det hele lidt nemmere og mere tidsbesparende. Ydermere så er det særlig fordelagtigt, hvis du skal bo i et etagebyggeri, da vi selvfølgelig medbringer vores moderne udstyr, hvis omstændighederne kræver dette. I stedet for at du skal bruge flere dage på at finde dig til rette, så kan du altså få hjælp af os og dermed få det overstået på en time eller to.

På Danmarks største opbevaringslager 15 minutters kørsel fra København i Hedehusene kan vi hjælpe dig med en billig kvalitetsopbevaring af de ting, som du ikke umiddelbart ønsker at medbringe til Rumænien. Det kan være at du for eksempel skal flytte ind i en mindre lejlighed, eller overvejer at købe helt nye møbler, når du kommer frem – uanset hvad, så kan vi hjælpe med en billig opbevaring.

Vores lager er som sagt Danmarks største på hele 4000 m2. Her er der rig mulighed for at få opbevaret alt lige fra enkelte flyttekasser til hele containere med møbler. Ingen opbevaringsopgave er for stor eller lille for os – det tør vi godt garantere.

Selve sikkerheden er selvfølgelig helt i top – ligesom med alle vores andre services og ydelser, så sætter vi nemlig en ære i, at du får en tilfredsstillende oplevelse. Vi har blandt andet sørget for at lageret er videoovervåget 24 timer i døgnet – selv de mindste gange og depoter er udstyret med videokameraer, der overvåges af vagtfirmaet Dansikring. Ydermere har vi udvendigt udstyret lageret med store spotlys, pigtråd og alarmer. Hvis folk først kommer forbi det 2 meter høje hegn, så bliver halvdelen af den omkringliggende by vækket af alarmerne og lysene. Dette er din sikkerhed for en tilfredsstillende opbevaring; vi går aldrig på kompromis!

Så snart dit indbo ankommer til lageret, så bliver det desuden opmærket, således vi altid kan finde det hurtigt frem igen, når det ønskes.

Vores lager er altså kort sagt ikke bare Danmarks største, men også ét af Danmarks absolut sikreste. Vi har desuden varmet lageret op året rundt, hvorfor du sagtens kan have elektronik og andre skrøbelige møbler stående i længere tid.

Prisen på din opbevaring afhænger naturligvis af, hvor meget du skal have opbevaret. Vi filmer flyttekasser på paller, således det hele fylder så lidt som muligt, ligesom filmen også er med til at holde for eksempel skadedyr og fugt ude. Vi går altså aktivt ind og sørger for, at du betaler så lidt som overhovedet muligt ved at pakke tingene effektivt! Den endelige pris er som sagt individuel efter opbevaringens omfang; hvis du ønsker et mere præcist tilbud, så er det gratis og uforpligtende at indhente et tilbud på opbevaring her på hjemmesiden via vores online tilbudsformular. Det tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde formularen, hvorefter du får et tilbud tilsendt direkte på mail indenfor kort tid.

Rumænien er meget mere end gypsies, Dracula og Transsylvanien; landet er således lidt af et handelscentrum i Østeuropa, hvor mange rigtig store virksomheder hører hjemme. Derfor søger mange danskere også til Rumænien i arbejdsøjemed, netop fordi mulighederne for attraktive jobs er så gode i den østeuropæiske republik.

Med den vestlige del af landet grænsende ud til det sorte hav er der oven i købet også naturmæssige oplevelser af førsteklasse i Rumænien. Herudover grænser Rumænien op imod Ungarn, Ukraine og Moldova. I Rumænien kan man opleve alt lige fra naturskønne bjergkæder og skove til turistprægede sandstrande – mulighederne er nærmest uendelige.

Som sagt er Rumænien et meget attraktivt land for mange danskere, som gerne vil prøve kræfter med en ny kultur. Der bor i alt cirka 22,5 million mennesker i Rumænien, hvoraf størstedelen er af rumænsk herkomst (89 %). Udover rumænere bor der også mange ungarere i landet (9 %), imens de sidste to procent primært udgøres af tyskere, ukrainere og tyrkere.

Det helt store mål for mange er naturligvis landets hovedstad Bukarest, der med sine 2,5 millioner indbyggere også er landets med afstand mest befolkede by. Af andre nævneværdige byer kommer man ikke udenom Iasi (850.000 indbyggere), Constanta (740.000 indbyggere) og Timisoara (430.000 indbyggere). Langt de fleste vælger som sagt Bukarest som den endelige destination – vi kan dog hjælpe dig sikkert til Rumænien, uanset om du skal flytte til Bukarest, Iasi eller en helt tredje by. Desuden har vi også erfaring med at flytte til udkantsområder i det 237.000 kvadratkilometer store land.

Hvis du ønsker at flytte til Rumænien for at arbejde, så anbefales det at du søger et job indenfor én af følgende brancher:

• Konstruktion
• Ingeniør
• IT
• Kommunikation
• Software udvikling

Som sagt kan vi hos Flyttefirma Sjælland hjælpe dig med din flytning til Rumænien, uanset hvor i landet din kommende bopæl ligger. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er specialister indenfor udlandsflytning, hvorfor vi med sikkerhed kan klare din flytning til UG. Det er desuden ganske nemt og bekvemt at komme i gang, da du kan indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud her på hjemmesiden, hvorefter du i ro og mag kan studere det hjemme foran computeren. Vi forventer ikke svar indenfor 1-2 dage, men giver dig i stedet den nødvendige betænkningstid, således du er 100 % sikker før du tager skridtet ud i den store verden.

Scroll to Top