Billig Opmagasinering

IMGP6804Opmagasinering hos flyttefirma Sjælland, er en af vores nyeste og største investeringer i lang tid. Vi har sikret os topmoderne lagerplads til din opmagasinering, hvad enten det er erhverv eller privat opmagasinering der er tale om, så kan vi garantere at vi vil håndtere din opgave til UG. Sikkerhed og beskyttelse er vores vigtigste opgave i forbindelse med lagerhotellet, når kunder indlevere ting til opmagasinering ser vi det som en stor dyd at beskytte genstandene mod støv, snavs og udefrakommende personer.Ved at have opmagasinering som en af vores servicer, har vi nu også mulighed for at tilbyde vores kunder hele pakken, når du flytter med Flyttefirma Sjælland er det derfor også mere end bare en flytning vi kan tilbyde vores kunder. Dette ser vi som en stor fordel, da vi så kan garanterer for kvaliteten af arbejdet hele vejen igennem processen, uanset hvilke områder du til og fravælger i forbindelse med din flytning. Hvis du har behov for opbevaring, så kan du nu indhente et uforpligtende, gratis tilbud hos os, du gør det elektronisk her på siden og vi vender tilbage på ingen tid.

Geografisk er vores beliggenhed i Ringsted, vi har valgt at tilknytte lagerhotel til vores kontorer, derved kan vi også tilbyde dig en lavere pris på opmagasinering, primært da priserne i Ringsted er lavere end hvis det lå centralt i København eksempelvis – oftest opbevarer man tingene i længere tidsrum, og kan derfor spare væsentlige penge ved at vælge opmagasinering placeret uden for København.

Hent gratis vurdering af hvor meget din opmagasinering vil koste hos Flyttefirma SjællandOpmagasinering med erfaren flyttepartner

Flytning pakket på paller og i sort film og tæpper. Paller sat på specialt bygget lastbil fra Flyttefirma SjællandNår du vælger at flytte med Flyttefirma Sjælland, så får du en erfaren flyttepartner, med mange spidskompetencer og hårdtarbejdende flyttemænd. Vi har baseret vores forretning på at kunderne altid kommer i førsterække, din tilfredshed som kunde ligger os derfor også meget på sinde. For at sikre os at kunderne er tilfredse med vores arbejde, og udførelsen i særdeleshed, så har vi valgt at arbejde stenhårdt på at have Danmarks bedste arbejdsmiljø indenfor flyttebranchen. Nogle af de tiltag vi i den forbindelse har taget, har blandt andet været at vi kun arbejder med kvalitets flyttebiler, flyttelifter og lignende. Ved at have materiale til rådighed som virker hver gang, så ved vi at vores flyttemænd har de bedste vilkår for at klare flytningerne hurtigt, sikkert og kvalitativt.

Derudover ligger miljøet os meget på sinde, dette illustreres bedst ved at tage et kig på de miljøkrav vi opfylder, men i endnu højere grad det vi gør udover at leve op til eksisterende krav i henhold til lovgivningen på området. Vi har valgt at have installeret flere dele på vores flyttebiler, som gør at de er yderst miljøvenlige – derudover har vi elektroniske flyttelifter der ikke skaber benzin os og andre gener når vi foretager flytninger, det kommer både dig og dine naboer tilgode.

Læs mere information om opbevaring med Flyttefirma Sjælland

Billig & sikker Opmagasinering

Scroll til toppen