Billig møbelopbevaring

Har du behov for at få opmagasineret dine møbler i en kort- eller længerevarende periode, så kan du med fordel tage kontakt til os hos Flyttefirma Sjælland. Vi har mulighed for at give dig lagerplads på vores topmoderne lager, hvor vi kan garanterer at dine møbler bliver opbevaret som var de vore egne.

Vi har gennem længere tid været danskernes foretrukne flyttefirma, og har indenfor de seneste år først udvidet til at tilbyde opbevaring i Ringsted, for dernæst at måtte flytte til et større og bedre lager for at kunne møde den store efterspørgsel vi har oplevet. Det nye lager til møbelopbevaring m.v. er beliggende i Hedehusene, nærmere bestemt på Fabriksparken 501 A, ved afkørsel 8 Fløng, med kun 10 minutters kørsel til København.

Det har været vigtigt for os at kombinere lokationen med et topmoderne lager, som møder alle de krav der er lovmæssigt, men i særlig grad også de krav vi selv ville stille til et lager der skulle opbevare vores ejendele. Vi har således forståelsen for at et møbel ikke nødvendigvis ”bare” er et møbel, men kan have en helt speciel betydning.

Flyttefirmaet cover Billig møbelopbevaring
Møbelopbevaring

Sådan fungerer vores Møbelopbevaring

Vi står for nedpakningen af dine møbler i forbindelse med møbelopbevaring, dette er af den simple grund, at vi har alle de nødvendige remedier til at sikre at opbevaringen bliver en succes og du kan få dine møbler tilbage i præcis den samme stand som da du leverede dem.

Ved oppakningen bliver alt nøje pakket ind i tæpper, samt der dernæst bliver pakket med film fra top til bund for dernæst at blive sat ind i de specialbyggede møbelcontainere som sikrer optimalt mod støv og snavs, sådan kan du nemlig være sikker på at dine møbler er i perfekt stand når du afhenter dem hos os efter endt møbelopbevaring.

I og med at vi er et flyttefirma, så kan vi også være behjælpelige med at afhente dine møbler inden opbevaring, derved så behøver du ikke selv gøre noget for at få sikret møblerne til du igen har den fornødne plads til selv at have møblerne i dit hjem. Vi er med garanti det optimale valg til at sikre at dine møbler på ingen måde lider overlast når de skal opbevares uden for dit eget hjem, derfor har vi også succes med vores lagerkoncept.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller præcist hvordan vi griber din møbelopbevaring an, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vil være behjælpelige hele vejen fra A-Z.

Scroll to Top