Professionel statue flytning og skulptur flytning udføres af et kompetent flytteteam

Flyttefirma Sjælland tilbyder professionel og billig statue flytning. Igennem virksomhedens lange liv, har vi formået at skabe os et stensikkert erfaringsgrundlag, når det kommer til statue flytning. Hos Flyttefirma Sjælland ser vi hver opgave som en udfordring, og har derfor en meget professionel tilgang til tingene.

Flyttefirmaet cover statue flytning

Professionel statue flytning og skulptur flytning udføres af et kompetent flytteteam

Denne indstilling er i særdeleshed vigtig, når det kommer til statue flytning. Her er der en høj risiko, og flytningen skal gå uden problemer, så der ikke sker nogen skader. Det er muligt at hente et uforpligtet tilbud på statue flytning via vores hjemmeside. Du skal være mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål, eller blot hellere vil kontakte os direkte.

Vores Flyttemand er altid Professionel i hver flytning af statuer
Flyttemand med kummefryser

Udførelsen af en statue flytning er i sig selv en meget fascinerende opgave, og vi ser derfor denne slags opgaver som en oplevelse – hver gang. Det er klart, at vi ikke flytter statuerne med håndkraft, vi bruger derimod vores kran, som er specialdesignet til at kunne klare denne type opgaver. Med hjælp fra kranen er vi hos Flyttefirma Sjælland i stand til at klare opgaven til perfektion, mens det stadig er på et langt lavere prisniveau end konkurrenterne. Med vores erfaring med flytning af skulpturer og statuer er vi mindst ligeså kvalificerede til opgaven som de langt dyrere konkurrenter af den simple grund, at vi hos Flyttefirma Sjælland ligger på et helt andet niveau end konkurrenter, målt på de parametre man går efter som kunde. Det er derfor langt fra nødvendigt at hyre et dyrt specialfirma til denne slags opgaver.

Fremgangsmåden til denne slags opgaver, er naturligvis lidt mere omhyggelig end ved andre former for flytning. Der er en meget stor risiko ved at lave de mindste fejl, og det er derfor yderst vigtigt, at man tager alle forholdene med i sine overvejelser, før man begynder flytningen. Vi tilbyder vore kunder, at vi tager specialbyggede trækasser med til statuerne, så vi mindsker risikoen og derved gør flytningen langt mere tryg. Det handler jo i bund og grund om, at flytte statuen eller skulpturen gnidningsfrit. Mange kunder tror derfor, at det er nødvendigt at betale dyre specialvirksomheder utrolig høje rater, for at kunne holde statue flytningen problemfri. Vi tilbyder hos Flyttefirma Sjælland et mindst ligeså godt produkt, til en langt lavere pris.

Statuer har ofte en meget høj affektionsværdi hos ejerne, og det er derfor i ligeså høj grad i vores interesse som i kundens, at produktet ikke lider nogen form for skade. Vi har hos Flyttefirma Sjælland den idé om, at tilfredse kunder vender tilbage, og dette afspejler sig i det job vi udfører. Dette er vores kundeanmeldelser på sider som f.eks. facebook giver et meget god udtryk for.

Scroll to Top