Professionel kvalitets lagerplads i sikre og opvarmet omgivelser

Mangler du lagerplads til din virksomhed, i forbindelse med en privatflytning eller har du bare fået ryddet ud i dit indbo, hvor du endte op med en masse ekstra som ikke skal smides ud, men du samtidig ikke har plads til i dit hjem? Hvad enten der er tale om det ene eller det andet, som ligger til grund for at du må have behov for lagerplads, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland tilbyde dig lige netop dette – endda til favorable priser. Du kan udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi vil vende tilbage med et tilbud på din lagerplads, typisk vil du modtage svar samme dag – og det er både gratis og uforpligtende.Flyttefirma Sjælland har mange års erfaring med flytninger, både privatflytninger og erhvervsflytninger foretager vi hele tiden. Derfor har vi også mange gange tidligere oplevet at vores kunder nogle gange efterspørger lagerplads, et behov vi hidtil har været nødsaget til at henvise til andre firmaer for at få klaret, men som vi nu selv har valgt at investere i et lagerhotel for at kunne håndtere. 

Flyttefirmaet cover lagerplads

Lagerplads med høj sikkerhed og styr på månedlig fakturering

For at kunne leve op til kundernes ønsker, sikre deres ting på bedst muligvis – og samtidig give alle vores kunder en tryghedsfølelse når de overlader deres ting til vores virksomhed. Da har vi investeret i et helt nyt sikkerhedssystem, der blandt andet tæller overvågningskameraer, såvel som bevægelsessensorer og konstant forbindelse til vagtcentral med 24 timers bemanding året rundt.Dette har dog ikke været helt nok for os, da vi også har sørget for at de ydre sikkerhedsforanstaltninger er optimale. Dette har vi blandt andet gjort ved at opsætte pigtrådshegn, massive indgangspartier m.v.

Hvis du har interesse i at forhøre dig omkring opbevaring af dine ejendele, så kan du udfylde vores online formular her på siden. Det tager 2 minutter, og vi vender tilbage med et prisoverslag i løbet af ingen tid – derved får du mulighed for at sammenligne os med vores konkurrenter på et fair grundlag.

Professionel kvalitets lagerplads i sikre og opvarmet omgivelser

 Ved at have investeret i vores eget lagerhotel har vi nu mulighed for at tilbyde vores kunder lagerplads, i forlængelse af flytningen vi allerede foretager for dem. Dette gør at vi føler os bedre rustede til at håndtere alle typer flytninger, da det er meget vigtigt for os at vi kan opfylde de behov vores kunder nu engang må ligge inde med.

På baggrund af at vi såvidt muligt forsøger at have et konstant højt serviceniveau, så har vi også valgt at dette skal skinne igennem med vores lagerhotel. Når kunder vælger at efterlade deres indbo, inventar eller ejendele i vores varetægt, er det ekstremt vigtigt for os at vi kan garanterer det kommer tilbage i samme stand som vi modtog det. Derfor har vi også sikret at vores lagerpladser er topmoderne, samtidig med at vi såvidt muligt gerne selv vil tage del i nedpakningen af genstandene, på den måde kan vi benytte os af vores erfaring og viden til at sikre dine ting på bedst mulig vis.

gigaspace lastbil parkeret
Scroll to Top