Flyttefirma Hørsholm - Din professionelle flyttepartner

Ved at have skabt en god arbejdsplads, så gør det også at vores medarbejdere er engagerede og motiverede. Det er uanset om flytningen foregår på en ugedag eller i weekenden. Dette er specielt nyttigt for erhvervsflytninger, her oplever vi at mange virksomheder vælger os som deres Flyttefirma i Hørsholm, i særdeleshed på grund af vores fleksibilitet. Da vi tilbyder at foretage flytningen uden for medarbejdernes arbejdstid. Dermed vil man som virksomhed undgå at miste omsætning, produktivitet eller koncentration hos medarbejderne i forbindelse med flytningen.

Nedbæring fra 5 sal

Brug for kompetent flytning - Flyttefirma Hørsholm

Hos Flyttefirma Sjælland har vi igennem flere år foretaget flytninger i Hørsholm. Derfor vil vi også kunne levere en Flyttefirma Hørsholm værdig flytning for dig, hvad enten der er tale om privatflytning eller erhvervsflytning. Vi har specielt udført mange erhvervsrelaterede flytninger i Hørsholm og omegn. Det har medført at vores ekspertise indenfor området er stor. Mangler du et Flyttefirma til Hørsholm der kan varetage din flytning, så kan du med fordel få et uforpligtende og gratis tilbud fra os. Vi har både time- samt faste priser.

Benyt vores online tilbudsformular her på hjemmesiden helt uforpligtende. Herefter vil vi udforme et konkret tilbud til dig hurtigst muligt. Vores virksomhed er opbygget omkring kundevenlighed, deraf også af tilfredse kunder. Vi har bevidst valgt at arbejde stenhårdt, så vores kunder modtager den bedst mulige flytning hver gang, der flyttes med os. For at øge vores kundetilfredshed, har vi stor fokus på at arbejdsmiljøet er bedst muligt. Da vi mener, at have glade og veltilfredse flyttemænd øger vores eget image. Det er trods alt flyttemændene der er vores ansigt udadtil. Ved at have skabt en god arbejdsplads, så gør det også at vores medarbejdere er engagerede og motiverede. Læs mere om Hørsholm her.

Billeder af spillemaskiner på flyttebil

Det rette udstyr – Effektiviserer processen

Ved flytninger i Hørsholm er det lige så vigtigt som alle andre steder, at flyttefirmaet der varetager flytningen har det rigtige udstyr til rådighed. Vi har valgt at investere i klasse-a udstyr. Dermed er vi sikre på at vores medarbejdere altid har udstyr som fungerer 100% optimalt til enhver flytning. På den måde oplever vores kunder en gnidningsfri og ubesværet flytning.

Et af de bedste eksempler på hvordan vores udstyr kan hjælpe dig med flytning i Hørsholm, er vores unikke flyttelift. Der er tale om en kompakt, lille og miljøvenlig flyttelift. Størrelsen på denne type flyttelift gør, at den kan foretage flytninger indenfor, samtidig med at den kører på el. Modsat andre flyttelifte der kører på benzin skabes der ikke sod indendørs. Endvidere er den praktiktalt lydløs.

Flyttefirma Hørsholm – Professionelle flyttemænd

Flyttefirma Sjælland har vi stor fokus på vores kunder, samtidig med at vi har erfaring med flytninger af alle typer over hele Sjælland. Derfor har vores flyttemænd også en enorm erfaring og professionalisme. 

Vi sætter altid kunderne i førsterække, hvilket også kommer til udtryk i vores arbejdsgang. Vi har valgt at du som kunde skal være sikret at der bliver lyttet til dine ønsker i forbindelse med flytningen. Da det er dit hjem, din flytning og dine behov der skal tilfredsstilles. Har vi altid dig i fokus når vi foretager en flytning I Hørsholm.

Vi opmagasinerer gerne dine ting – Det bliver ikke nemmere

Vi har de seneste år oplevet en stigende tendens til, at vores kunder har efterspurgt opmagasinering som en del af deres flytning. Derfor har vi heller ikke ment det var passende at vi ikke kunne komme med vores eget tilbud på en sådan opbevaring.

Vi har derfor valgt at investere i et topmoderne lagerhotel. Hvor vi benytter kvadratmeterne så optimalt som overhovedet muligt. Derfor kan vi også tilbyde dig lavere priser end hvad du ellers vil finde på markedet. Vi har dog ikke på nogen måde valgt at gå på kompromis med kvaliteten, håndteringen eller sikkerheden på trods af prisniveauet. Ved at have sikret os bedst muligt overfor uvedkommende og tyveri på lageret, så kan du være tryg omkring opbevaringen af dine ejendele hos os.

Flyttefirma Hørsholm – Betal sikkert med Dankort hos os

Endnu en nyhed fra vores side, har været at vi nu er gået over til dankort betaling af din flytning Hørsholm, simpelthen på baggrund af at vi ønsker at stille vores kunder bedst muligt – det gør vi ved at du får en gyldig kvittering som bevis på flytningen vi har foretaget hos dig.

Udover kvittering, så kan man ved at betale med dankort, have sikkerhed omkring at vi både betaler skat og moms, som det er påkrævet ifølge dansk lovgivning. Forhåbentlig er dette et eksempel resten af branchen kan tage ved lære af.

Scroll to Top