Brug for professionel kvalitets flytning eller Flyttefirma Frederikssund så står vi klar

Vi har her i firmaet en stor del erfaring med flytninger i Frederikssund, faktisk ville man på mange måder kunne omtale os som Flyttefirma Frederikssund, hvis ikke vi havde haft en større dækning. Den erfaring vi har tilegnet os i området omkring Frederikssund, stammer både fra privatflytninger såvel som erhvervsflytninger. Dette er også med til at gøre, at vi har den fornødne erfaring i området til at håndtere din flytning bedre end du kan forestille dig, når man flytter med os fremstår flytningen nærmest som en leg.Hvis du er interesseret i at finde vores priser, så kan du benytte vores online tilbudsformular her på siden. Ved at benytte den, så giver du os alt nødvendig information vi har behov for i forbindelse med din flytning. Derved kan vore flyttekonsulenter hurtigt komme med et tilbud tilbage, typisk så vil du modtage et tilbud samme dag som du har anmodet om det. Vi regner både med faste priser såvel som timepriser, hvilken af disse der er bedst egnet til din flytning afhænger af situationen – men denne vil vore flyttekonsulenter også komme med råd til i forbindelse med tilbuddet.

Flyttefirmaet cover Frederikssund

Brug for professionel kvalitets flytning eller Flyttefirma Frederikssund så står vi klar

Når du vælger at bestille en flytning med vores konkurrent til et flyttefirma Frederikssund, så skal du være klar over at du faktisk sparer penge. Vi har her i firmaet valgt at indføre en ordning, som gør at vore kunder ikke skal betale for vores transport som man ser det andre steder. Dermed sagt at du ene og alene betaler for vores tid hos dig, altså fra vi ankommer på adressen og indtil flyttebilen igen er tømt.

Flyttefirma til Frederikssund der tilbyder opbevaring

Hos vores flyttefirma har vi valgt at investere i et moderne og nyt lagerhotel. Dette har vi gjort efter mange overvejelser, såvel som tilbagemeldinger fra kunder der har haft ønske om opbevaring i forbindelse med deres flytning. Det at vi nu har mulighed for at tilbyde lagerplads til vores kunder, gør også at vi har mulighed for at tilbyde en samlet løsning.

Vores lagerfaciliteter er placeret centralt på Sjælland, nærmere bestemt i Ringsted. Ved at have placeret lagerhotellet udenfor København har vi mulighed for at tilbyde en billigere opbevaring, samtidig med at vi kan stå for nedpakning m.v. gør dette at vores opbevaringstilbud ofte er relevant for kunderne, samtidig med et lille lokalt flyttefirma Frederikssund ikke kan tilbyde dette typisk.

Sikkerheden er en andel del vi har haft stor fokus på i forbindelse med oprettelsen af lagerhotellet. Vi har fra start af haft enighed i firmaet om, at hvis vi skal have ansvaret for vores kunders ejendele, så skal de være sikret topmoderne for på den måde at undgå dårlige oplevelser. Derfor har vi investeret i 24 timers overvågning af vores lager.

vogn 414 foran et hus
Her ses vores træ container. Den bruges til at opbevare folks ejendele indeni.
Scroll til toppen