Flyttefirma Frederikssund - Pakkeløsningen der har det hele

Vi har her i firmaet stor erfaring med flytninger i Frederikssund. Vi er faktisk ofte blevet omtalt som Flyttefirma Frederikssund. Den erfaring vi har tilegnet os i området omkring Frederikssund, stammer både fra privatflytninger såvel som erhvervsflytninger. Dette har også gjort at vi har den fornødne erfaring i området til at håndtere din flytning. Hvis du er interesseret i at finde vores priser, så kan du benytte vores online tilbudsformular her på siden. Du udfylder din informationer, hvorefter vi hurtigst muligt udformer et skræddersyet tilbud til dig helt uforpligtende. Vi regner både med såvel faste priser som timepriser, afhængig af hvad der passer dig.

Flyttefirmaet cover Frederikssund

Brug for professionel flytning - Så står vi klar

Vi har her i firmaet valgt at indføre en ordning, som gør at vores kunder ikke skal betale for vores transport som man ser det andre steder. Dermed sagt at du ene og alene betaler for vores tid hos dig, altså fra vi ankommer på adressen og indtil flyttebilen igen er tømt på den nye adresse. Læs mere om Frederikssund her.

Flyttefirma Frederikssund tilbyder opbevaring

Hos vores flyttefirma har vi valgt at investere i et moderne og nyt lagerhotel. Dette har vi gjort efter mange overvejelser, såvel som tilbagemeldinger fra kunder der har haft ønske om opbevaring i forbindelse med deres flytning. Det har nu gjort at vi kan tilbyde pakkeløsninger til vores kunder. Vores lagerfaciliteter er placeret centralt på Sjælland, nærmere bestemt i Ringsted. Ved at have placeret lagerhotellet udenfor København har vi mulighed for at tilbyde billig opbevaring. Derudover tillbyder vi også at stå for nedpakningen af dit hjem. Dette er typisk ikke muligt med et lille lokalt flyttefirma i Frederikssund. Sikkerheden er en andel del vi har haft stor fokus på i forbindelse med oprettelsen af lagerhotellet. Ved indførelsen af lagerhotellet har sikkerhed altid været den vigtigste faktor. Derfor har vi investeret i 24 timers overvågning af vores lager.

Flyttemænd
Billig opbevaring
Scroll to Top