Professionel flytning i Avedøre med Flyttefirma Sjælland

Vi har i vores flyttefirma skabt en stor knowhow omkring flytninger i Avedøre, af den grund kan man principielt godt anse os som et Flyttefirma Avedøre. Det vil dog ikke være 100% korrekt, i og med at vi er hele Sjællands foretrukne flyttefirma. Alligevel så skal det på ingen måde ses negativt, for hvor mindre som et lokalt flyttefirma Avedøre, måske ikke ville have mulighed for at investere i det bedste udstyr, så har vi her i virksomheden både udstyr af første klasse men deraf også medarbejdere som ligger helt i toppen.

Flyttefirmaet cover avedøre

Professionel flytning i Avedøre med Flyttefirma Sjælland

Hvis du mangler et flyttetilbud på din flytning, hvor du er på udkig efter et lokalkendt flyttefirma Avedøre, så vil det være fordelagtigt at benytte dig af vores service. Vi er en virksomhed med stor stolthed omkring vores erhverv, hvor vi på flere områder forsøger at være førende. Dette har blandt meget andet udmøntet sig i vores flyttetilbuds proces, her har du som kunde mulighed for at udfylde vores flytte tilbudsformular, det tager ikke mere end 2 minutter. Når du har udfyldt og afsendt flytte formularen, så vil du i løbet af kort tid modtage et tilbud på din flytning fra vores konsulenter. Her er det også værd at bemærke at vi ikke tager betaling for transport, dermed sagt at du ikke betaler før vi står på adressen, samt at du ikke betaler efter vi har tømt flyttebilen – det kalder vi god service.

Til at starte med havde vi fokus på vores udstyr, medarbejdere og flyttebiler, men eftersom disse har nået et niveau hvor vi føler os over konkurrenterne, har vi nu rettet fokus mod . Som et lokalkendt flyttefirma Avedøre, har man fokus på de grundlæggende ydelser, men da vi er større end det gennemsnitlige flyttefirma har vi valgt at udvide vores sortiment tilsvarende.

Helt elementært har den udvidelse resulteret i, at vi hos Flyttefirmaet har anskaffet os et lagerhotel. Dette er en ydelse vi har haft erfaring med vores kunder efterspørger, derfor følte vi nu, at vi var nået til et punkt hvor vi blev nød til at imødekomme efterspørgslen for at fortsætte vores udvikling. Inden vi valgte at foretage investeringen fik vi dog hurtigt sat grundreglerne op, disse har resulteret i at vores lagerhotel er fyldt med sikkerhedsudstyr og er gennemgående moderne. Kun ved at have sikkerheden i orden, har vi kunne garantere for vores kunders sikkerhed i forbindelse med opbevaringen.

Få hjælp til at klare din flytning Avedøre fra fagfolk. Det kan ikke alene betale sig at slippe for besværet med flytningen, men samtidig så kan du med os få overstået din flytning Avedøre, væsentligt hurtigere end hvis du selv vælger at foretage den. Det er derudover en klar fordel, at det er os der håndterer flytningen, i forhold til at du får den optimale start på det nye kapitel i dit liv.

Hvis du er interesseret i at få et gratis og samtidigt uforpligtende tilbud på din flytning Avedøre, så kan du med fordel udfylde vores flytteformular.

Vi har alt udstyr der kan være med til at gøre din flytning Avedøre til en hurtigere og mere stabil flytning. Det inkluderer selvfølgelig ikke alene de rigtige flyttemænd og kvalitetsflyttebiler men samtidig har vi alt indenfor flyttelifte, materialer i form af flyttetape, flyttekasser og meget mere. Alt sammen kan være med til at sikre at din flytning forløber planmæssigt, uden nogen form for skader på dine ejendele – vi behandler altid kundernes genstande som var det vores egne.

Hvis du både skal have foretaget flytning, men samtidig også har behov for hjælp til at få opbevaret nogle af dine ejendele, som der ikke vil være plads til i din nye bolig, så kan vi med garanti hjælpe dig. Efter at vi løbende har modtaget mange forespørgsler på opbevaring fra vores kunder, da valgte vi at undersøge markedet hvorefter vi endte med at investere i eget lagerhotel. Det kommer dig til gode, at vi kan tilbyde en samlet pakke når du flytter med os.

Vores lagerhotel lever op til vores egne strenge krav, hvilket betyder at vi har topmoderne sikkerhedssystem tilknyttet lageret. Fra dag 1 har det været vores holdning, at hvis vi skal opmagasinere vores kunders genstande, så skal det være under forhold som sikrer at alt er i trygge rammer. Ved at have videoovervågning såvel som direkte kontakt til en central alarmcentral, da vil dine ejendele altid være i trygge rammer hos os.

Det har været et travlt år i 2011, hvor der også har været megen debat omkring flyttebranchen. Det har vist sig, at der desværre er brodne kar i branchen som hverken giver deres kunder gyldige kvitteringer, eller betaler skat og moms af deres indtægter. Vi har valgt at sikre dig, ved at tage dankort betaling på vores flytninger – dermed har du en garanti for at flytningen foregår under ordnede forhold, og alt er som det skal være i forhold til lovgivningen i Danmark.

Scroll to Top