Flytning til England

Flytning til England med 80 kubikmeter flyttebus

Flytning til England, London og United Kingdom (UK)
Brug for et flyttefirma til din flyting til eller fra England? Så kontakt os allerede idag for et gratis uforpligtende tilbud.
Hvis du skal flytte til England og derfor skal finde den optimale flyttepartner, der varetager din flytning med respekt, effektivitet og ikke mindst billigt, er Flyttefirma Sjælland den partner, du skal have fat i. Vi har stor erfaring med flytning til England og ligger derfor på et andet niveau end vore konkurrenter. Gennem de mange år, hvor vi hos Flyttefirma Sjælland har varetaget flytninger til England, har vi opnået en stor knowhow, som vore umiddelbare konkurrenter ikke har. Det er selvfølgelig muligt at indhente et uforpligtet tilbud på flytning til England via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores kundeservice på 50 99 99 99.
Stor lastbil den nye gigaspace
Det er vigtigt for os, at vi varetager kundens interesser så vidt muligt, og dette strækker vi os langt for at opnå. Det ligger i Flyttefirma Sjælland idégrundlag, at tilfredse kunder er tilbagevendende kunder, vi yder derfor så vidt muligt en service, der mindst opfylder kundens forventninger, men gerne overstiger disse. For at kunne opfylde disse interesser bedst muligt, er det vigtigt, at vi har en professionel tilgang til opgaverne. Vi har derfor altid styr på forsikringerne og de forskellige vejskatter, der skal tages hensyn til når man foretager en flytning til England. På denne måde er du som kunde fri for at tænke på disse ting, og kan derfor trygt overlade dem til vores professionelle team af flyttemænd.
[list type=”icon” style=”none” icon=”ok” icon_color=”#81d742″]

 1. Opsamling af ture til England / UK.
 2. GRATIS lager mens du venter på afgang fra lageret.
 3. GRATIS flyttekasser til din udlandsflytning, du kan beholde dem! (gælder kun fuld pris kunder)
 4. Altid faste priser du kan regne med.
 5. Mange års erfaring med flytninger til og fra England.
 6. Professionelle flyttefolk håndtere din flytning hele vejen.
 7. Hjælp til udførsel af pakkelister.
 8. Hjælp til korrekt nedpakning med opmærkning af indbo.
 9. Hjælp til toldregler og udførsel af andre vigtige dokumenter.
 10. Hjælp til udpakning.
 11. Nyere Mercedes flyttebiler, sørger for dit indbo kommer sikkert frem.
[/list]

Vi tager hensyn til dine behov som kunde

Brug for et flyttefirma til din flyting til eller fra England? Så kontakt os allerede idag for et gratis uforpligtende tilbud.Grundet Englands geografiske placering kan dette godt skabe nogle problematikker vedrørende flytning til England. Flytningen skal enten foregå med varebil hele vejen eller sejles over, dette bliver valgt ud fra kundens ønsker og vi oplyser derfor naturligvis både priser og tid for de forskellige transportmuligheder. Det afhænger naturligvis også i høj grad af, hvor omfattende en flytning, der skal foretages. Det er dog i vor helt klare overbevisning, baseret på vores lange erfaring, at de fleste kunder vælger at få kørt flytningen til England hele vejen.
[divider style=”simple”] [/divider]

Flyttefirma Sjælland tilbyder professionel nedpakning af bohave

Vi ved hos Flyttefirma Sjælland godt, hvor stor en mundfuld det kan være at omvælte hele sit liv til et andet land. Vi tilbyder derfor af yderligere servicer at komme og pakke hele huset ned. På denne måde er du også sikker på, at alle dine møbler og lignende bliver pakket forsvarligt ned. Med vores professionelle flyttemænd, er der hvert fald ingen tvivl om, at opgaven bliver udført til perfektion og med et smil på læben. Det er jo trods alt en lang køretur, når man foretager en flytning til England, og det er derfor vigtigt, at alt bliver pakket forsvarligt ned.
Læs mere information om at flytte til England

Lidt praktisk information om England

Her ses Big Ben i London
England er et meget eftertragtet sted at bo, dette ses på den stigende antal folk vi flytter derover i million boliger eller blot en lejlighed. På nuværende tidspunkt er der lidt over 63 millioner mennesker i England og det stiger selvfølgelig hele tiden. Hovedstaden i England er London som tydeligt kan mærkes når man ankommer, hvis du skal f.eks. flytte til London skal man være opmærksom på at hvis du har over en cirka 20kubik meter lastbil skal den omlastes til små flyttebiler før de kan transportere det ind til London. Da det ikke er tilladt at køre med lastbiler inde i London. Hvis du skal ringe til London skal du huske at bruge +44 foran, da dette er lande koden til at ringe ind. Vi kører tit til England med store læs indbo, så vi har selvfølgelig styr på alt hvad der kan forekomme af problemer på sådan en tur. Der er 2 måder en lastbil kan komme over til England, den ene er gennem tunnelen hvor man kører lastbilen over på et tog som så kører den under vandet over til England fra Frankrig. Eller man kan vælge den anden løsning hvilket indebærer at man skal vente på en færge, da de ikke lige sejler hver andet minut. Men vi har selvfølgelig altid styr på dette før vi kører mod adressen. Så læg trykt din flytning i vores hænder og lad os hjælpe dig med at komme sikkert til England.