Depotrum - sikker opbevaring hos Flyttefirma Sjælland

Hos Flyttefirma Sjælland har vi tilknyttet vores eget lagerhotel. Dette kan du som kunde hos os benytte dig af hvis du mangler et depotrum. Vi har mulighed for opmagasinering af dine ejendele såvel som dit indbo. Derved kan du som kunde hos os få en samlet pakke når du står overfor en flytning. Vi ved at vores kunder ofte i forbindelse med flytning, står og får brug for opmagasinerings faciliteter. Dette har medført vi valgte og investere i et lagerhotel til formålet.

Flyttefirmaet cover depotrum

Depotrum til billige penge

Hvis du har behov for et depotrum, så kan du få et gratis og uforpligtende tilbud online på opbevaring her hos Flyttefirma Sjælland. Vi vender hurtigt tilbage når du har kontaktet os. Og derved i fællesskab kommer frem til en hurtig samt fornuftig løsning for begge parter.

Vores lagerhotel er placeret i hjertet af Sjælland. Vi er beliggende i Ringsted, hvorfra flyttefirmaet også drives. Ved at være placeret de 30-40 minutter uden for København har vi mulighed for at tilbyde billig opbevaring, da priserne selvsagt ikke er på samme niveau som mere centralt i København. Dette føler vi er det bedste for langt størstedelen af vores kunder, hvorfor vi har valgt denne model frem for at være placeret mere centralt. Her tæller det selvfølgelig også, at vi foretager flytninger på hele Sjælland og derfor har kortere afstand til mange af de steder hvor vi flytter i vores dagligdag.

Knivskarpt lagerhotel til rådighed

Vi har kompetencerne til at klare alt i forbindelse med din opbevaring. Lige fra at vi kan afhente dine ting på din adresse, til nedpakningen hvor vi sikrer os optimal beskyttelse mod snavs og støv. Desuden også selve placeringen af dine ting, så de fylder mindst muligt. På den måde opnår du langt mindre omkostninger i forbindelse med opmagasineringen.

Vores topmoderne lagerhotel har et højt sikkerhedsniveau. Vi har fra starten haft stor fokus på at dine ting skulle stå sikkert hos os. Desuden også at du ingen bekymringer skal have i forbindelse med at dine ting er placeret væk fra din umiddelbare nærhed. Måden hvorpå vi har opnået dette, har været ved at sikre os ved videoovervågning. Fra alle vinkler af hele lageret, her er både gangeneog lagerpladserne. Samtidig har vi sensorer placeret på lagerhotellet, hvilket gør at ved uvedkommendes entre vil videoovervågningen blive sendt direkte til vagtcentralen.

Når du placerer dine ting i et depotrum ved Flyttefirma Sjælland, så er det vores forpligtigelse at sikre os dine ting er i sikkerhed. Dette er vi meget opmærksomme på, derfor tager vi også løbende til overvejelse hvordan vi kan forbedre vores lagerhotel endnu mere. Og derved sikre dine ejendele når de er i et depotrum hos os. Læs vores mange gode anmeldelser lige her

Flyttefirma Hillerød
Møbelopbevaring
Scroll to Top