Professionel flytning af brandskab med erfarne flyttefolk fra Flyttefirma Sjælland

De fleste større virksomheder har i dag et brandskab. Hos Flyttefirma Sjælland varetager vi naturligvis flytning af disse brandskabe, som en del af vores flytning af tunge løft. Med vores erfaringsgrundlag er vi hos Flyttefirma Sjælland ikke et sekund i tvivl om, at vi kan varetage den opgave med flytning af brandskab, som du stiller os til perfektion.

Flytning af Brandskab

Professionel flytning af brandskab med erfarne flyttefolk fra Flyttefirma Sjælland

Vi har gennem tidernes løb flyttet utallige brandskabe og heraf kommer vores store viden på området i forhold til konkurrenterne. Det er muligt via vores hjemmeside at indhente et fordelagtig og uforpligtende tilbud på tunge løft, som flytning af brandskabe hører under.

I din henvendelse vil det være smart at oplyse vægt, da det spiller en stor rolle for, hvordan flytningen skal foregå. Så længe skabet vejer under et ton, kan vi flytte det med vores udstyr og stærke flyttemænd, men når det overstiger et ton, skal der andre midler i brug. Det er derfor en rigtigt god idé at oplyse vægten inden, da det vil give os en idé om den opgave vi står overfor.

Hvis du ikke er sikker på vægten af dit brandskab, er det muligt at Google type, serienummer og navn for på den måde at finde ud af vægten på skabet. Derudover vil det også være en rigtig god idé at vedhæfte et billede til henvendelsen, da dette også vil give os et bedre indblik i den opgave vi står overfor. Det er vigtigt for os at kunne give vore kunder billigere priser end vore konkurrenter, så jo flere informationer du skriver i din henvendelse, jo billigere vil flytningen blive.

Ud fra vores erfaring hos Flyttefirma Sjælland, ved vi hvor vigtigt det er, at have et brandskab i en virksomhed i tilfælde af brand, og vi sørger derfor for, at opgaven kommer til at køre gnidningsfrit. Det er klart, at vi med vores større erfaring end konkurrenterne, har bedre forudsætninger for at klare opgaven uden problemer, og det er også det, vi i sidste ende oplever.

Vi har hos Flyttefirma Sjælland stor erfaring med at flytte brandskabe af mærket Rosengreen, som er meget tunge brandskabe. Det handler ikke nødvendigvis om, hvilket mærke skabet er af, men med vores erfaring fra de tunge Rosengreen brandskabe, er vi godt klædt på til at klare de fleste andre typer skabe.

For os handler det ikke blot om, at vi flytter brandskabet fra a til b, men i ligeså høj grad er med til at gøre arbejdet helt færdigt. Det er derfor muligt at kontakte os, og få gode råd om placering af brandskabet eller lignende, dette spiller nemlig en stor rolle for, hvor sikkert brandskabet er. Grundet den enorme vægt af et brandskab, skal der nemlig være fokus på gulvets bæreevne. Dette er noget vi også har stor erfaring med, og vil derfor være gode til at rådgive og hjælpe til med placeringen af skabet.

Scroll to Top