Boligpriser København - største prisfald i 10 år

boligpriser københavn

Boligpriser København - udviklingen

Boligpriser falder i København. Bare i juli 2022, har man set et fald i københavnske boligpriser med 1-1.5%. Det er den største ændring, på månedlig basis, i mere end 10 år. Grunden er rimelig simpel – der bliver sat flere boliger på markedet, end der bliver solgt. De stigende energipriser har gjort det dyrere at sidde i en bolig, og det får folk til at sælge ud. Mange økonomer mener, at man kommer til at se et prisfald på lejligheder i københavn på op til 15%. Det kan altså være den perfekte mulighed, for at flytte til danmarks hyggelige hovedstad. Udbuddet er stigende og efterspørgslen kan ikke følge med, hvilket er en kedelig nyhed for boligejere i Københavnsområdet. Til gengæld er det en glædelig nyhed for dig, der søger en bolig. Udvalget kommer til at være det største man længe har set, til konkurrencedygtige priser. Så hvis man er interesseret i en bolig i København, skal man snart slå til.

Bosæt dig i København - til en lav boligpris

Det er den perfekte mulighed for endelig at bosætte sig i den pulserende storby. Med en af de bedste kultur- og madscener i verden, er der mange ting at opleve og tage sig til. Selv nogle af de ydre kroge af København, som Nordvest og Sydhavnen er blevet en stor del af Københavns kultur. Her finder man mange nye og smarte koncepter som spiserier, second-hand butikker og gallerier med kunst fra unge aspirerende danske kunstnere. 

Udover kulturen, kan København også prale af en fremragende infrastruktur. Især med den nyeste tilføjelse, Cityringen, som har forbindelser til s-tog, regionale toge og andre metrolinjer. 

boligpriser københavn

Flyt dit liv til København

Man kan altså med god samvittighed, sælge sin gamle benzinsluger, hvis man vælger at udnytte faldet i boligpriser i København.
Tilmed, ser man kun interessen for København vokse, og en bolig i København er højst sandsynligt en god investering, hvis man holder den i flere år. Det kan altså være en god idé på langt sigt. Nogle ser en bolig som en investering og det er af god grund. I perioden marts 2020 til marts 2022 er boligpriserne, og dermed værdien, steget med 30% i Region Hovedstaden. Til dels er det på grund af Corona-nedlukninger, flere penge mellem danskernes hænder og mere tid til boligprojekter. Sammenligner man det med den samlede stigning på markedet (21%), er det altså stadig København der fører fanen, når man taler muligheder for boliginvestering. Finder man sin drømmebolig til en fordelagtig pris, skal man have styr på mange ting. Det kræver naturligvis et hold professionelle flyttefolk, og det kan flyttefirmaet.dk naturligvis hjælpe med. På siden kan du få et skræddersyet flyttetilbud til den bedste mulige pris. 

Scroll to Top