Billig Flyttelift fra Flyttefirma Sjælland

flyttelift til 5 sal

Har du brug for en flyttelift til din flytning? Selv hvor andre flyttefirmaer må give op, melde pas – eller ganske enkelt ikke kan magte opgaven, der kan Flyttefirma Sjælland gøre en forskel. Vi har en omfattende pakke af maskiner og redskaber til rådighed til vores opgaver, derfor opleves det tit og ofte at vi kan klare opgaver ingen andre flyttefirmaer kan håndtere. Vores flyttemænd er trænet til aldrig at opgive en opgave, men derimod finder de altid en hurtig og billig løsning til vores kunder. Hvis der skulle opstå nogle problemer så løser de dem hurtigt og effektivt.

Vores diamant i samlingen af maskiner til billig og effektiv flytning, må uden den store tvivl, være vores special fremstillet møbelelevator der kommer ind over alt. Vi har endnu ikke oplevet at havne i en baggård hvor den ikke kommer ind i. Der hvor denne flyttelift adskiller sig væsentligt fra andre, er primært på parametret med plads, vores lift skal kun bruge 1,20 meter x 1,60 meter for at komme ind – Hvilket vi endvidere også er det eneste flyttefirma i Danmark der kan præstere på nuværende tidspunkt. Umiddelbart kunne man godt komme til at tænke, at en så ”lille” lift, ikke har en særlig høj ydeevne, men her formår liften også at overraske positivt, i og med kapaciteten på denne model kan klare op til 250 kg. Sidst men ikke mindst så kan flytteliften klare flytninger op til 4 sal. uden problemer. Vi har mange glade kunder der har givet os gode anmeldelser på deres flytning på grund af møbelelevatoren sparede dem så meget tid og kræfter. Du kan læse vores mange gode anmeldelser ved at trykke på banneret til højre med Stardriver.

Information omkring flytteliften

[list type=”icon” style=”none” icon=”ok” icon_color=”#81d742″]

  • Mål L: 5.00 B: 1.20 H: 1.60.
  • Går til 5 sal.
  • Bruger 220 volt.
  • Ingen støj
  • Ingen forurening
  • Tager 10 – 15 flyttekasser af gangen
  • Spare dig tid og penge
  • Kan stilles op indenfor
  • Kan let flyttes rundt ved hjælp af håndkraft

[/list]

Hvornår kan det betale sig for dig? Kan det lade sig gøre til din flytning?

Hurtigt & billig opsætning af Flyttelift på din næste flytning.Tit og ofte er kunderne i tvivl om hvornår det kan betale sig med en møbellift. Her har vi selvfølgelig nogle grundlinjer der bør guide jer til en passende afgørelse – har i tvivl er i mere end velkommen til at kontakte os, som altid. Grundlæggende vil det kunne betale sig at benytte den hvis, der er tale om 3 værelses lejligheder, eller større, samt man er forholdsvist højt oppe. Hvis bygningen har en elevator, så vil det typisk ikke kunne betale sig med liften. Da det går meget hurtigere med en elevator. Der hvor den virkelig kan spare penge for dig, er når den sparer flyttefolkene for høje trappe flytninger. Det vil sige at nu længere flyttemændene skal vandre, desto længere tid tager flytningen. Hvis vi kan fjerne trappen komplet fra opgaven så er det kun liften der sørger for arbejdet op og ned. Det går rigtig hurtigt. Vi har hjulpet store private- og erhvervs flytninger, hvor vi har eksempler på flere tusind kroners besparelse, en besparelse som man tydeligt kan mærkes af vores kunder.

Hvis du går med tanken omkring at bruge en flyttelift til din flytning? Så husk at bestille den i rigtig god tid. Vi oplever en stor efterspørgsel på møbellifte, og derfor anbefaler vi man bestiller så snart man er klar over hvornår den skal bruges. Book din lift allerede i dag, som altid er det uforpligtende at kontakte os og forhøre sig om en pris på din flytning.

Tryk her for at indhente et gratis, uforpligtende tilbud på netop din flytning.

Grøn miljøvenlig lydløs lift til din lejlighed

Vi gør meget ud af at være miljørigtige hos Flyttefirma Sjælland, og derfor er vi også de eneste i Danmark der tilbyder miljøvenlig lift til din flytning på nuværende tidspunkt. Sagen er nemlig den, at vores baggårdskat af en flyttelift kører på strøm. Selv hvis du ikke er så bekymret for miljøet, vil du opleve det som en fordel, alene på baggrund af at du slipper for en larmende benzinmotor der står og kører under hele flytningen. Så naboerne klager og ringer efter Politiet, det er en ubehagelig situation som vi helt har bortskaffet her hos os. Ikke nok med flytteliften ikke forurener, samtidig så er den også helt lydløs, hvilket gør du kan snakke og arbejde lige ved siden af uden at skulle stå og råbe til hinanden, på den måde tager du også hensyn til dine naboer, vores flyttemænd, og selvfølgelig miljøet. Dette er godt for begge parter, vi sparer dig en masse penge og passer på miljøet + du sørger for ingen klager får. Det må man sige er en god professionel aftale som du kun får hos os.

Flyttelift i indre by

Scroll til toppen