Billigt kvalitets bevidst flyttefirma i Lyngby

Flyttefirma Lyngby – Overvejer du at hive teltpælene op og flytte fra din nuværende bopæl til Lyngby? I så fald har du formentlig brug for et professionelt flyttefirma, der kan hjælpe dig med både stort og småt i forbindelse med din flytning. Det er her, at vi hos Flyttefirma Sjælland kommer ind i billedet. I mere end 25 år har vi således foretaget et hav af flytninger på Sjælland, hvor vi har hjulpet både privatpersoner og virksomheder på plads i nye omgivelser.

Vores erfaring kombineret med yderst kompetente flyttemænd gør os i stand til at foretage en hvilken som helst flytning til Lyngby, uanset størrelsen herpå og eventuelle krav fra din side af. Vi lever og ånder for tilfredse kunder, hvilket vores mere end 5000 femstjernede anmeldelser her på hjemmesiden også vidner om. Det er altid dig og dine behov, der bliver sat i førersædet, hvilket sikrer dig et mere end tilfredsstillende flytteforløb, hvor vi står til din rådighed hele vejen fra start til slut.

Nem at kontakte

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig som din flytteforretning på Sjælland? Så kan du komme i gang allerede i dag – vi har således oprettet en online tilbudsformular her på hjemmesiden, hvor du i løbet af få minutter kan anmode om et helt gratis og uforpligtende flyttetilbud. Tilbuddet får du efterfølgende sendt på e-mail, hvorefter du kan tage det med dig på din videre færd. I tilbuddet ridser vi naturligvis alle omkostninger op sort på hvidt, således du allerede fra start af har en estimeret pris på netop din flytning! Læs mere om Lyngby her.

Billigt kvalitets bevidst flyttefirma i Lyngby

At flytte til Lyngby er naturligvis et stort skridt for mange, da en ny bopæl ofte også er starten på et nyt kapitel i livet. Med os som dit stærke flyttefirma i Lyngby, så er dig og dine ting dog i trygge hænder, hvilket du allerede vil føle fra første gang du tager kontakt til os.

 

Flyttefirma Lyngby – Lad os hjælpe din flytning til Lyngby

Har du også svært ved at finde hoved og hale i de efterhånden mange flytteforretninger på Sjælland? Markedet er fyldt med flyttefirmaer, der alle sammen kæmper for din gunst. Hos Flyttefirma Sjælland mener vi, på trods af den hårde konkurrence, stadig at vi er det oplagte valg.

Af gode grunde til at vælge os som dit flyttefirma kan blandt andet nævnes:

 • Vores medlemskab af DMF er din sikkerhed for en succesfuld flytning hver gang.
 • Vi har markedets nyeste og mest innovative udstyr til vores rådighed.
 • Alle vores flyttemænd er veluddannede og kompetente.
 • Du får altid et skræddersyet tilbud på din flytning – ergo betaler du aldrig for meget.
 • Vi kan være behjælpelige med en billig opbevaring centralt på Sjælland.
 • Et hav af services i forbindelse med din flytning, herunder hjælp til både ned- og udpakning.
 • Gratis flyttekasser

Vi kan det hele

Der er kort sagt ikke en del af din flytning, som vi ikke kan være behjælpelige med. Allerede fra start af tilbyder vi hjælp med nedpakningen af dine ejendele. Dette sparer dig megen tid og besvær, men også betyder, at dine ting bliver pakket forsvarligt. Særligt hvis du skal flytte fra for eksempel Jylland eller Fyn.  Så er det essentielt, at dit inventar er pakket forsvarligt ned, således vi undgår transportskader. Det er du garanteret, når vi hjælper til med denne del.

Ikke nok med at vores pakmestre er professionelle og altid tager sig kærligt af dine ting. Så har de også markedets mest innovative udstyr til deres rådighed. I vores udstyrspakke finder du blandt andet flere ergonomiske sækkevogne samt en praktisk flyttelift, der er særligt behjælpelig, hvis du skal flytte dine ting ned fra en lejlighed på for eksempel 3. sal. Når vi har flyttet dine ting til Lyngby, så står vi naturligvis igen klar til at hjælpe dig på plads, såfremt du ønsker dette.

 

Sådan flytter vi dine ting til Lyngby

Transporten af ens ejendele er ofte det bærende punkt for mange; dette skyldes, at man overlader alle sine møbler og ejendele til andre, som herefter står for at bringe det sikkert frem. Det er et stort ansvar, som vi hos Flyttefirma Sjælland tager meget alvorligt. Vi ved, hvor meget dine ejendele og møbler betyder for dig – derfor kan du altid regne med en førsteklasses transport fra A til B, uanset om dine ting skal fragtes 500 meter eller 500 kilometer.

Til at styre vores splinternye Mercedes lastbiler har vi derfor udelukkende erfarne chauffører, der om nogen ved, hvordan man fragter indbo over både korte og lange distancer. Mercedes lastbilerne er desuden de ypperste på markedet, hvad angår sikkerhed. Dette understreges af følgende specifikationer:

 • Automatisk bremsesensor.
 • Flere lag luftpuder for optimal affjedring.
 • 6 spænderækker.
 • Et lad betrukket med filt for ekstra sikkerhed.

Og meget, meget mere. Vi går aldrig på kompromis med dig og dine tings sikkerhed; derfor kan du altid forvente en problemfri transport til Lyngby.

Skulle uheldet imod forventning være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar. Derfor har vi indgået et samarbejde med Danmarks førende møbelsnedkeri, der kvit og frit reparerer dine møbler, såfremt de ikke kommer frem i intakt stand. Ydermere yder vi også økonomisk erstatning, hvis ikke reparationen er fyldestgørende. Når dette er sagt, så er det vigtigt at understrege, at vores antal af skadessager er nærmest ikke eksisterende.

Flyttefirma Lyngby – Indhent et uforligtende tilbud på din flytning i dag

Er du interesseret i at høre nærmere om os, vores priser samt hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning? Så kan du her på vores hjemmeside indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på en flyttemand i Lyngby, der kan sit kram. Vores online tilbudsformular er nem at gå til, og tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde. Herefter kan du læne dig tilbage og afvente vores svar, der typisk lander i din indbakke samme dag, som du har udfyldt og afsendt formularen.

flyttefirma sjælland labels
Kvalitets flytning med professionelle flyttekasser
Flyttemænd
Scroll to Top