🥇Billig flytning i København med et Kvalitets Flyttefirma

Flyttefirma Sjælland er din flyttepartner i København og omegn, hvis du skal have foretaget en privat- eller erhvervsflytning. Vi er et utrolig professionelt og engageret flyttefirma med styr på sagerne – vi overlader intet til tilfældighederne, hvilket er din sikkerhed for en problemfri flytning.

Vi har mere end 20 års erfaring med flytninger i København, hvilket kommer dig til gode igennem hele forløbet. Vi assisterer kort sagt fra start til slut, hvor du allerede i planlægningsfasen kan få råd og vejledning. Desuden kører vi først videre, når du er 110 % tilfreds med resultatet – vi lever af tilfredse kunder, hvorfor vi altid yder en service udover det sædvanlige. At vi sætter tilfredse kunder i første række understreges af, at op imod 70 % af vores nuværende kunder har kontaktet os på baggrund af anbefalinger fra venner og bekendte. Dette sætter en tyk streg under vores professionalisme og serviceniveau; vi sætter kort sagt nye standarder indenfor flyttebranchen!

København fra oven

Vores hovedkvarter ligger i Hedehusene blot 15-20 minutters kørsel fra Storkøbenhavn. Denne placering gør os i stand til at servicere hele Sjælland, og altså herunder også København. I modsætning til mange andre flyttefirmaer, så tager vi ikke ekstra per kørt kilometer; i stedet udregner vi en fordelagtig samlet pris, der gør sig gældende uanset om du bor i Roskilde, Køge eller København. Vi mener, at vores gennemsigtige prisstrategi er vejen frem, eftersom du på denne måde kan se sort på hvidt, hvad du skal betale og hvad du egentlig betaler for. Hvis du for eksempel skal flytte fra København til Nordsjælland, eller omvendt, så er der hurtigt mange penge at spare ved at vælge os, netop fordi vi ikke tager ekstra betaling for denne del.

Ved at vælge os som dit flyttefirma København, så er dine ejendele i trygge hænder fra start til slut. Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest, men går gerne en ekstra mil for dig og din tilfredshed. Dette kan ses allerede fra start af, hvor vi kvit og frit udregner et helt uforpligtende tilbud på netop din flytning, således du ved selvsyn kan nærstudere vores lave priser. Ved at have et tilbud liggende på skrift, så kan du kigge på det, når du har tid, fremfor at skulle tage en impulsiv beslutning under et telefonopkald. Det er hurtigt og nemt at indhente et tilbud, eftersom alt du skal gøre er at udfylde vores online tilbudsformular, hvorefter vi vender tilbage på e-mail indenfor kort tid. Vi stræber altid efter at besvare alle henvendelser samme dag, som vi modtager dem!

Gigantisk Trækker flyttebil

Som kunde hos Flyttefirma Sjælland er intet overladt til tilfældighederne; derfor starter vi enhver flytteopgave ud med at tilbyde dig en hjælpende hånd med nedpakningen af dine ting. Hvis du står foran en flytning, hvad enten denne er til en ny lejlighed i København eller en by et helt andet sted, så har du formentlig mange ting at se til. Derfor kan det virke uoverskueligt, at skulle pakke dit indbo ned – derfor har vi ansat professionelle pakmestre, som hurtigt og smertefrit tager sig af denne del af flytningen, hvis det ønskes af dig.

Der er flere fordele forbundet med at lade os håndtere nedpakningen. Først og fremmest bliver dit indbo pakket sikkert og forsvarligt ned, da vores mange års erfaring med nedpakning af inventar har resulteret i, at vi ved, hvordan man mest effektivt pakker alle typer af inventar og indbo ned. Herudover så sparer du ofte op til 70 % plads, simpelthen fordi vi udfører nedpakninger dagligt, og derfor har fuldstændig styr på, hvordan man pakker det mest pladsbesparende. At dine ting fylder mindre, betyder at det bliver billigere at opbevare på et opmagasineringslager (hvis nødvendigt) og at vi sparer plads på lastbilen – dermed kan det også ses på regningen i sidste ende.

Mange vælger at benytte sig af vores nedpakningsservice, særligt når der er tale om en flytning København, hvor størstedelen bor i lejligheder. Her kan det være meget uoverskueligt at flytte store møbler, hårde hvidevarer og flyttekasser ned fra for eksempel anden eller tredje etage. Ikke nok med at vores flyttemænd er dybt professionelle, så har vi nemlig også investeret i moderne og avanceret udstyr, der gør denne opgave markant nemmere og sparer dig for mange tunge løft.

Af udstyr kan blandt andet nævnes vores praktiske flyttelift, også kaldet ’baggårdskatten’, som i kraft af sin størrelse og fleksibilitet kan komme ind i selv de mindste baggårde og trappeopgange. Vores flyttelift er utrolig hjælpsom i forbindelse med en flytning København, hvor mange som sagt bor i lejlighedskomplekser, som er notorisk kendte for at være svære steder at flytte. Flytteliften er én af de ting, der gør os til en oplagt samarbejdspartner og dit foretrukne flyttefirma København, da den sparer dig enormt meget tid og besvær.

Udover flytteliften så har vi også investeret i flere ergonomiske sækkevogne, der kan ’gå’ på trapperne. Disse er oplagte, når du skal have fragtet hårde hvidevarer og flyttekasser ned fra 1., 2. eller 3. etage.

Uanset om du ønsker hjælp med nedpakningen eller ej, så kan du som kunde hos Flyttefirma Sjælland få gratis flyttekasser til dine ejendele. Dette er en fast del af vores service, hvor vi altid starter med at hjælpe dig godt fra land ved at tilbyde dig gratis flyttekasser – og med gratis mener vi selvfølgelig 100 % gratis, ingen skjulte gebyrer eller depositum!

Vi sørger altid for, at du har nok flyttekasser til alt dit indbo. Herudover får du som en ekstra bonus lov til at beholde flyttekasserne efterfølgende, således du allerede har dem stående, når/hvis du skal flytte igen i fremtiden.

Udover flyttekasser så får du også fri adgang til vores flyttetæpper, som er velegnede til lidt større møbler og elektronik. Når vi pakker på lastbilen, så er det vigtigt, at alt er pakket så forsvarligt ind som overhovedet muligt. Dette hjælper vores flyttetæpper med, eftersom de går ind og beskytter dine overflader (bordplader, stole, TV og dets lignende).

Selve transportdelen er for mange det bærende punkt, når der skal vælges et flyttefirma. Vores nedpakningsservice og gratis flyttekasser er naturligvis en del af totaloplevelsen, men transporten er for mange dét, der skiller flyttefirmaerne ud fra hinanden. Derfor har vi selvfølgelig også enorm fokus på dette.

At vi fokuserer meget på transporten understreges af, at vi har Danmarks mest moderne flyttelastbiler fra Mercedes, der er særdeles velegnede til transport af ejendele og indbo. Mercedes lastbilerne kører således på flere lag af luftpuder, der aktivt går ind og beskytter dine ting. Her skiller vores lastbiler sig ud fra mængden, da de fleste flyttefirmaer benytter lastbiler, der kører på traditionelle bladfjedre. Luftpuderne yder som sagt en mere aktiv støtte, der gør dine ejendele mindre udsatte. Det er vigtigt, at sikkerheden er i top, uagtet om dit indbo skal fragtes 10 kilometer eller 100 kilometer – selv de korteste distancer kan nemlig resultere i skader på dine ting!

Udover ovenstående så er vores lastbiler udstyret med 6 spænderækker og betrukket med filt inde på ladet, hvilket selvsagt også er med til at forbedre den overordnede sikkerhed. Dine ting bliver med andre ord altid spændt forsvarligt fast, ligesom filten afviser små stød og rystelser under vejs.

Ydermere så har vi også investeret massivt i nyt teknologi, hvor lastbilerne blandt andet er udstyret med markedets nyeste GPS-system samt automatisk bremsesensor. Førstnævnte betyder, at vi altid når det hele til tiden, da vi kan navigere udenom køer og andre trafikale knudepunkter. Den automatiske bremsesensor gør desuden hele transporten endnu mere forsvarlig, da lastbilen automatisk bremser, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning. Når vi fragter dit indbo rundt i indre København, så kan dette vise sig at være essentielt, da der kan være meget trafik på grænsen til kaos på vejene.

At Mercedes lastbilerne underbygger vores grønne profil er blot endnu et plus; vi er selvfølgelig bevidste om, at vi kører markant flere kilometer årligt end den almindelige dansker. Derfor er det vigtigt for os, at det foregår under ordnede forhold, hvor vi forurener så lidt som overhovedet muligt. Mercedes lastbilerne er som sagt spritnye, hvorfor de kører utrolig langt på literen, hvilket mindsker CO2 udslippet.

Vi mener kort sagt, at vi er markedets absolut sikreste og mest miljøvenlige flyttefirma, hvilket blandt andet skyldes ovenstående forhold. Herudover må man ikke glemme vores dybt professionelle og veluddannede flyttemænd, der kun gør det hele endnu mere sikkert og forsvarligt. Vi har selvfølgelig alle relevante møbelforsikringer og generelt styr på sagerne, hvilket igen er din sikkerhed for et smertefrit forløb. Skulle uheldet imod forventning være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar. Derfor har vi indgået en samarbejdsaftale med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, hvor vi sørger for, at dine ting bliver repareret kvit og frit. Herudover står vi klar med en økonomisk erstatning, hvis reparationen ikke er tilstrækkeligt. Det skal dog siges, at vi undgår langt de fleste skadessager, netop på grund af vores professionalisme og dedikation til arbejdet.

Der kan være mange gode grunde til, at du har brug for en billig opbevaringsløsning i forbindelse med en flytning. Det kan for eksempel være at du skal flytte fra en stor lejlighed og ind i noget mindre, eller det kan være at du skal flytte helt til udlandet, hvor det måske ikke er nødvendigt at have alle dine ting med. Herudover kan det også være relevant i forbindelse med en mindre omstillingsperiode, hvor du har solgt dit hus, inden du har fundet noget nyt at bo i. Uanset hvad, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland også hjælpe dig med dette.

I Hedehusene har vi således Danmarks største opbevaringslager, hvor vi kan opbevare alt lige fra enkelte flyttekasser til hele lastbiler med møbler og inventar. Fleksibiliteten er kort sagt helt i top, hvilket i høj grad skyldes vores effektive lagerstyring og store areal. Så snart dine ejendele ankommer til lageret, så bliver de for eksempel opmærket og lagt ind i systemet, således vi altid hurtigt kan finde dem igen.

Herudover er sikkerheden på lageret også helt i særklasse; vi har blandt andet installeret videoovervågning overalt – selv de mindste gange og depoter er overvåget 24 timer i døgnet. Videoovervågningen varetages af vagtfirmaet Dansikring, der som sagt har 24/7 bemanding ved kameraerne. Det er dog stort set umuligt for uvedkommende at komme så langt, da vi har indhegnet hele grunden samt har investeret i store spotlys og højlydte alarmer, der holder selv de mest ivrige tyve for døren.

Selvom såvel sikkerhed som lagerstyring er helt i top, så tager vi ikke overpris for vores opbevaringsservice, tværtimod. Vi har nogle af landets absolut billigste priser på opmagasinering, hvilket understreges af at mange af vores nuværende kunder tidligere har betalt op imod det dobbelte for opbevaring af samme mængde indbo på et self-storage lager i København. Som sagt ligger vores lager kun 15-20 minutters kørsel udenfor København; vi har derfor kunder fra hele Sjælland, som alle er yderst tilfredse med såvel kvaliteten af opbevaringen som prisen herpå.

Vi har naturligvis gjort det nemt for dig at studere priserne ved selvsyn, eftersom vi har oprettet en online tilbudsformular, hvor du kan indhente et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opbevaring. Vi er i 9 ud af 10 tilfælde det bedste og billigste opbevaringslager i København – derfor kan det vel ikke skade at få et helt uforpligtende tilbud?

Det er ikke for ingenting, at vi har fået tilnavnet ’Flyttefirma København’. Vi har således erfaringer med flytninger i alle områder af København herunder Amager, Nørrebro, Østerbro og KBH K. Uanset om du skal flytte til eller fra København, så kan vi være behjælpelige. Vi tager altid vores moderne udstyr med os på farten, hvis omstændighederne kræver det – dette gør os i stand til at foretage en hurtig flytning på Nørrebro, Amager eller en tredje bydel i København og omegn uden problemer.

At vi har et stort lokalkendskab kommer dig til gode, eftersom vores erfaring i de enkelte bydele giver masser af ro og sikkerhed i en ellers kaotisk situation, hvor det kan være svært at bevare overblikket. Vi har professionelle flyttemænd på alle lastbiler, hvorfor det ikke er noget problem, at håndtere din flytning uanset hvor i København der er tale om. At vi har store erfaringer med for eksempel flytninger på Nørrebro er desuden en stor fordel, da pladsen ofte kan være et problem her; heldigvis er vores praktiske flyttelift i stand til at komme ind stort set overalt, hvilket alt andet lige gør det hele noget nemmere samt mere tidsbesparende.

Den totaloplevelse du får hos os er uforlignelig, og vi tør godt garantere, at du ikke finder en bedre service i København eller på hele Sjælland for den sags skyld. Når du skal have foretaget en problemfri og hurtig flytning i København, så er vi dit flyttefirma – vores mere end 5000 tilfredse kunder underbygger, at vi er det oplagte valg!

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Stanley Richards

Underskrevet: 17:17:43 14-06-2024

Kunden var yderst tilfreds .

Vurdering:

M Laursen

Underskrevet: 20:21:20 30-05-2024

Kunden har haft den bedste oplevelse med flyttefirma Sjælland .

Vurdering:

Charlotte Camitz

Underskrevet: 21:22:58 30-04-2024

💪

Vurdering:

Michael Matzon

Underskrevet: 22:54:24 03-04-2024

Kunden er mega tilfreds med flytningen .

Vurdering:

Søren Sandorff

Underskrevet: 19:21:10 15-03-2024

Flytningen gik perfekr.

Vurdering:
Scroll to Top