Bådopbevaring indendørs i sikre og opvarmede omgivelser

Flyttefirmaet cover båd opbevaringOpbevaring af speedbådHos Flyttefirma Sjælland varetager vi ikke alene din flytning, men vi har valgt også at investere i lagerplads beliggende i Hedehusene. Dette kommer dig som kunde tilgode, da vi har mulighed for at tilbyde billig opbevaring af hvad end du ønsker – og dermed tilbyder vi også bådopbevaring i vores topmoderne lagerhotel. Da opbevaring af en båd ofte kan være en bekostelig affære, er det også mest hensigtsmæssigt at undersøge markedet omhyggeligt inden opmagasinering af din båd. Derved får du mulighed for at sammenligne de priser du får tilbudt, samtidig med du kan vurdere hvad kvaliteten af servicen du betaler for indeholder. Vi har fra vi startede med tankerne om vores egen opbevarings facilitet, været enige om at vi ville have sikkerheden helt i top. Når vi har dine ejendele, indbo eller lignende, så er det yderst vigtigt for os at hvad enten det er i flyttebilen eller lagerhotellet, så skal du være 100% tryg ved bådopbevaringen.

For at sikre vores lagerhotel i forhold til uvedkommendes adgang til stedet, har vi valgt at have 24 timers overvågning hele året rundt. Når vi taler overvågning, så er det dog ikke bare kameraer der optager og gemmer disse optagelser, vi har derimod også installeret bevægelsescensorer på hele vores lagerhotel, dermed vil optagelserne ved bevægelse, sende live billeder til en vagtcentral med bemanding døgnet rundt. Vi har givet vagtcentralen fuld bemyndigelse til at tilkalde egne vagter, såvel som kontakte det lokale politi hvis de ser noget mistænkeligt på optagelserne – dette sikrer din båd i forbindelse med opbevaring, men samtidig giver det både dig som kunde tryghed ved bådopbevaring på vores lagerhotel.

Se priser på bådopbevaring hos Flyttefirma Sjælland

Vi opbevarer alle typer bådeNår man handler med Flyttefirma Sjælland er det utroligt simpelt, at se hvad din bådopbevaring skal koste. Du skal blot trykke på nedenstående href og se hvilken pris vi kan tilbyde dig, vi har gjort hvad vi kan for af have sikkerheden i orden men husk det er din egen bådforsikring der dækker hvis uheldet er ude og derfor er det vigtigt du oplyser dit forsikringsselskab af du har din båd til opbevaring hos Flyttefirma Sjælland.

Hvis vi skal være mere specifikke med beliggenheden af vores lager, så er det placeret på Fabriksparken 1. 2640 Fløng, Hedehusene cirka 10-12 minutters kørsel fra København. Vi har bevidst valgt at samle lager+kontor udenfor København, da vi er et stort flyttefirma som dækker hele Sjælland har den centrale beliggenhed været vigtig, men samtidig er placeringen i Hedehusene også medvirkende til at vi kan tilbyde vores kunder en billigere opbevaring, end hvis vi var placeret i København, dette kommer også dig tilgode i forbindelse med bådopbevaring.

Læs om priser på vores opbevaring


Vis stort kort