Miljøpolitik

I 2010 er det kun såkaldte euro 3 lastbiler der må køre i EU’s storbyer, vi er stolte af at fortælle at hos os,  kører vi med euro 5 lastbiler, disse er de mindst CO2 udledende lastbiler der er på markedet. Rent teknisk er fordelen ved euro 5 lastbiler, at de blander AD blue med dieslen så den ikke stiger op i atmosfæren, men på baggrund af blandingen af de 2 væsker, sørger for at tung metaller falder til bunds, og derved skåner miljøet så meget som overhovedet muligt. Samtidig med vores opgradering til euro 5, har vi også fået sikret os at vores flyttebiler, har det førende partikelfilter på markedet. I løbet af de seneste år, har der i flere tv programmer været fokus på at mange fragt og transportfirmaer ikke har opfyldt kravene om partikelfiltre, dette garanterer vi du aldrig vil opleve med Flyttefirma Sjælland – vi er altid på forkant når det gælder miljøet.

Yderligere, har vi fartbegrænset alle virksomhedens biler/lastbiler til 90 km/t, for at optræde miljøbevist i trafikken og derved skære ned på vores diesel forbrug / CO2 udslip. Dette gør også at vores medarbejdere ikke forventes at klare tingene hurtigere end hvad der er muligt, derved skaber vi en mindre stresset hverdag for vores chauffører, hvilket sikrer dig en glad og velfungerende flyttemand til din flytning.

Det er endvidere Flyttefirma Sjællands opfattelse, at medarbejdere skal inddrages i miljøarbejdet. Derfor sørger vi for at informere vores flyttemand om vores miljøpolitik, specifikke krav til vores flyttebiler, men er også klar til at tage imod råd og ønsker fra vores ansatte.