Flytning af flygel

Et stort flygel er altid en udfordring der er værd af tage op og det er jo kun dagligt vi også får penge for det, sandheden er jo nok af vi “lidt” elsker vores arbejde og specielt når det byder på “lidt” fysiske udfordringer som f.eks. flytning af flygel.

Her er vi i gang med af flytte et flygel fra en lejlighed i Hellerup og op på en 5 sal i København, det er derfor vigtigt flyglet bliver spændt korrekt op på vores specielt bygget flyttelift.

Vi kan oplyse alt selvfølgelig forgik smertefrit og flygelet blev samlet og monteret i 100% vater hos vores kunde. Vi takker for flygelflytningen og ser spændt frem til den næste.

VN:R_U [1.9.16_1159]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Flytning af flygel,
5.0 / 5 baseret ud fra 1 stemme
Skrevet i:
Om forfatteren

Thomas Mortensen

Jeg startede allerede som 17-årig i transport branchen som flyttemand i 3x34 hvor jeg kørte for flere forskellige vognmænd og opbygget erhvervserfaring inden for transport, flytning og opbevaring samt håndtering af indbo i forbindelse med specielle pakke og flytte teknikker bla. inden for tungløft kategorien såsom flygelflytning, pengeskabsflytning og andre teknik opgaver, senere kæmpe flytteopgaver for både offentlig og erhverv hvor planlægning og logistikstyring skal gå op i en større enhed. Som 21-årig startede jeg som selvstændig vognmand i Mini Trans hvor jeg havde nogen gode år og kørte for en masse af Mini Trans største kunder samtidig med jeg opbyggede vores egne fastekunder, i Mini Trans var jeg bland andet med til af slette navnet "Maxi Trans" fra Mini Trans som de camoufleret deres store vogne under, skifte fra de grønne arbejdsbukser (som gjorde man blev forvekslet med 3x4) til sort, skaffe stort lager til flytte afd. og andre tiltag, spændende år. Under krisen kunne Mini Trans ikke kunne levere arbejdet der skulle til for at kører forretningen rundt og mange af vores store fastekunder knækkede nakken, der gik jeg ud af Mini Trans og skabte det Flyttefirma Sjælland som mange allerede kender i dag. I min fritid hygger jeg med af bygge Wordpress hjemmeside og søgemaskineoptimering af vores hjemmeside eller hygger jeg med min kone, 2 børn og hund i vores dejlige hus på landet. Så kedeligt er mit liv bestemt ikke, faktisk er der mange dage hvor jeg mangler timer i døgnet, men det kender vi vidst alle sammen. Med Venlig Hilsen Thomas Mortensen Ejer af Flyttefirma Sjælland.